pozdrowionka dla Grześka -spotkany dziś około 17 koło DH Astry![]()
Dziś po 15tej na ulicy Dunikowskiego w Koźlu czarna 156 pomachane - odmachachane. Wczoraj na trasie gdzieś pomiędzy Sośnicowicami a Kędzierzynem również czarna 156, również pomachane- odmachane![]()
Do kina się spieszyłem
Dzisiaj auto Tajniakosa pod domem
Jarek pół dnia ze Mną i strusiem po mieście i widziana masa alfów
Auto Carlosa u Intella, Intell pod wieczór na 8 krajowej, itp itd przed wieczór cały hyhy dzięki wszystkim dzisiaj za pomoc, która była nieoceniona. Dzięki chłopaki![]()
PUSSYWAGON ON TOUR...
ja dziś również masę Alf spotkałem : 1- srebrna 156 1.6 ts DW9461y w klubowych ramkach na parkingu przy CH Borek 2- potem na tym samym parkingu pan z czarna 166 3.0 v6 24v dłubał coś pod maską, przejeżdzałem i machałem tudzież nachalnie warczałem swoim boxerem ale był tak zajęty, że nie zauważył. 3- skrzyżowanie Hallera i Powstańców- czarna Brera przemknęła w strone Wiśniowej 4- zaparkowana 155 pod Magnolią 5- czerwona 147 jadąca w stronę PKS'u, starałem się dogonić ale ktoś mi drogę zajechał 6- zielona 146 skręcająca z Ślężnej w Kamienną![]()
wczoraj znowu cała masa alf minięta na drodze . w tym 156 sw ramki klubowe na blachach eb... na parkingu Tesco.
Ostatnio edytowane przez majster_85 ; 27-04-2011 o 08:07
Ja pozdrawiam blekitna (bardziej srebrna) 147 DTR XXXXX. Widuje ja dosc czesto pod wieczor na trasie na Trzebnice. Nawet sie Pan probowal scignac ze mna, jednak po za chmura dymu z wydechu niewiele sie wydarzylo![]()