jakiej? ....bo zawsze w tym wypadku może byc lepiej XD
pzdro
jakiej? ....bo zawsze w tym wypadku może byc lepiej XD
pzdro
u mnie też jest rekrutacja w sumie póki co wew. ale zawsze można spróbować - praca przy kompie 8h - w tym 4h na naszym forum hehe
PS. dziś będę pod MM
Cześć, dzisiaj będzie ktoś od AR166 lub 2.4 jtdm? Do której zazwyczaj można was zastać pod MM?
ja raczej wpadne
Jestem nietolerancyjny, prosze więc o wyrozumiałość
będzieMYja i moja luba
nie, że auto ale kobieta
ktoś ma w planach zabrać swoją drugą połowę?
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
thx rain za info ,ja wybredny zwierz nie jestemale raczej musowo 2k++ bo na 2 jest ledwo ledwo tzn życie-ja 1;1 hehehe
aaa na spot bym się wreszcie wybrał ,tym bardziej ,że bunie poskładałem dziś a wybieram sie od 2latXD , tylko ,że właśnie co wróciłem z Wrocka i resetuje system nerwowy.
tzn o której się zlatujecie?
bo na spliffa bym jeszcze może zdążył
pozdro
aa 19 ..więc next tajm chyba
Ostatnio edytowane przez Manieq ; 07-09-2011 o 18:28
Ja niestety się nie wyrobiłem z czasem, może ktoś znajdzie jeszcze czas np. w weekend? W przyszłym tygodniu chcę zdać auto do serwisu, w związku z czym mam trochę pytań co do właścicieli 166 i 2.4. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to dzięki z góry.
Ja niestety znowu tez nei dotarłem, za tydzien będe na pewno![]()
PUSSYWAGON ON TOUR...
Dzisiaj robimy starcie z Maykim![]()
To filmik z majowego zlotu, na którym byliśmy http://www.youtube.com/watch?v=H3VKs...layer_embedded
a to filmik z ubiegłorocznego zlotu, na który się teraz wybieramy http://www.youtube.com/watch?v=gmHiQ...layer_embedded
Rozpiska z ich forum:
Sobota: 24.9.2011
9.30 -10.15 sraz na střeše Parkingu OC Nisa Liberec
10.15-11.30 odjezd směr Rokytnice nad Jizerou
11.30-13.30 Příjezd na náměstí do Rokytnice. (část náměstí by měla být opět rezervována jen pro nás), ubytování v Penzionu, oběd u šneka pouze pro nás. Výběr bude zajištěn ze 3 jídel
13.30-15.30 Motokáry ZDE samozřejmě za zvýhodněné ceny a POZOR, pro ty kdo nebudou chtít na motokáry budou přistaveny čtyřkolky, na kterých bude možnost projet se na Dvoračky. A pro dámy možnost sauny, výřivky a masáží, zaslechl jsem něco jako "zdarma", ohledně sauny a výřivky, no nevím nevím, jestli si to zasloužej :-)
15.30 - Výstup lanovkou na Lysou horu a dolů sjezd na koloběžkách nebo na kolech, jejichž půjčení bude rovněž zajištěno. Samozřejmě kdo chce může dolů po svých...