To zdjęcie przed FL widziałem, jestem ciekaw jak wygląda po
Mam okazje za nieduże pieniądze kupic razem z oponami dobrymi i zastanawiam się czy nie skusic. A co do malowania to wydaje mi się że czarny mat by popsuł te felgę (takie moje zdanie)![]()
To zdjęcie przed FL widziałem, jestem ciekaw jak wygląda po
Mam okazje za nieduże pieniądze kupic razem z oponami dobrymi i zastanawiam się czy nie skusic. A co do malowania to wydaje mi się że czarny mat by popsuł te felgę (takie moje zdanie)![]()
Jakbyś miał się nie zdecydować to daj namiary.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Jest jakaś różnica w stalówkach 15`` od Forda Focusa II a tych do Alfy 156 ?
Czy do 156 wejdą felgi 17" szer. 7,5 ET 30,5 ?
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
Myślę że luźno. Zależy też jaka opona![]()
wiem, chcę się zaopatrzyć w nowe alu na przyszły sezon, do tej pory były to standardowe alu 15tki, chcę się przerzucić na 16 z oponą 1950/50 felga ma 6,5 cala szerokości i ET35. Czy szerokość osi mi się zmieni na +/- czy zostanie bez zmian?
Do tej pory jeżdżę na takich:
Chopecku drogi te twoje 15" mają tak kosmiczne ET ..tj.41,5 ,że co byś nie założył to będzie szerzejNo ale to chyba tylko na lepiej- zawsze poprawa własciwości jezdnych...Twoje felgi 15" mają też 6,5 cala więc różnica wysunięcia na zewnątrz będzie 41,5mm - 35mm = 6,5mm czyli nie dużo...prawie nie zauważalne
Wprawne oko zauważy taką różnicę. Jakby opona była rzeczywiście 1950 to na pewno była by różnica widoczna.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]