Moja poklejona trzyma się już 3 rok ale fakt faktem że czasami jak otwieram drzwi i sobie przypomnę to myślę czy tym razem strzeli czy jeszcze nie![]()
Moja poklejona trzyma się już 3 rok ale fakt faktem że czasami jak otwieram drzwi i sobie przypomnę to myślę czy tym razem strzeli czy jeszcze nie![]()
Na szczęście to klamka pasażera, a że tam najczęściej jeździ Narzeczona, no to jak połamie to będzie płacić...
Chociaż teraz ciągle karze sobie drzwi otwierać od zewnątrz![]()
noo gorzej jak strzeli od strony kierowcy i nie ma komu drzwi otworzyć![]()
jak to kto- narzeczona będzie otwierać paniczowi![]()
Sam sobie odpowiem, ale może przyda się innym. Winnym błędu S&S był czujnik pedału hamulca, co ciekawe wystarczyło tylko wyjąć go z mocowania i 3-4 razy poruszać ręcznie w pełnym zakresie działania. Od tego czasu błąd nigdy więcej się nie pojawił, a światła hamowania zapalają się już po lekkim dotknięciu pedału (wcześniej dopiero przy pierwszym oporze).
Niestety Narzeczona nadal chce zrobić ze mnie gentlemana i znowu połamała klamkę... Znaczy prowizorka działała 1,5 miesiąca.
Pytanie do tych co mieli ten problem - wystarczy kupić używany boczek i wyciągnąć z tego klamkę? Czy trzeba wymieniać cały boczek?
Kupiłbym coś takiego i po prostu wymienił samą klamkę.
http://allegro.pl/tapicerka-boczek-d...065789897.html
u mnie po 3 latach (48 tys przebiegu) zaczęły się masowo usterki, normalnie jak na zawołanie :/
- w maju padł mi czujnik pod lewarkiem zmiany biegów powodujący nie działanie S&S
- pod koniec maja padła mi klimatyzacja - rozszczelnienie układu
a teraz żeby otworzyć wlew paliwa muszę chwytać za linkę w bagażniku :/ masakra
czujnik wymieniony a klimę naprawiam po weekendzie, niestety to nie są tanie rzeczy a jest po gwarancji![]()