po porostu przegląd techniczny... wszystko gra i to mnie cieszy![]()
po porostu przegląd techniczny... wszystko gra i to mnie cieszy![]()
Nie dziś, a w poniedziałek odstawiłem bellę do doktorka z uwagi na problemy z zapalaniem na ciepłym silniku oraz na wymianę oleju i amorów z przodu, który rozwaliłem ostatnio...
Dzisiaj wymieniłem przewód wspomagania bo ciekł jak głupi noi i przy okazji wymiana płynu wspomagania![]()
ja w swojej Belli ostatnio pomalowałem podszybie na czarny mat bo było trochę spłowiałe, no i założyłem sobie soczeweczki![]()
Dziś Bella dostała nową rurę dolotu powietrza do turbiny, bo w trakcie wymiany wysprzęglika okazało się, że ktoś ułamał kiedyś trójnik na tej rurze i chamsko pokleił. Klej niestety albo stety nie wytrzymał i dostawała lewe powietrze. Po założeniu nowej rury mam wrażenie, że lepiej ciągnie z dołu. Po tygodniu jazdy na felach 17" z oponami 225/45/17 stwierdzam, że komfort jazdy się pogorszyłtrzepie i rzuca w koleinach ale za to jak wygląda
A jutro mycie i pucowanie Belli przed sobotnim weselem kuzynki w Zebrzydowicach.
Dorwałem przez przypadek "maszynkę" i przeprowadziłem ozonowanie
Mogą mnie teraz trzepać na granicy, hehe
Odebrałem od mechanika autko
Dziś po kilku godzinach walki i zwyzywania konstruktorów udało się wymienić gumy przedniego stabilizatora (oczywiście na PU)![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
ja dziś naprawiłem centralke zamka
Aktualnie AR 166
3,0 24v 99
3,0 24v 04
Były AR 155 1,8 8V 97R
AR 155 1,8 FORMULA 94
AR 155 1,8 16V 98R
AR 155 2,5 TD 97R
AR 155 2,0 8V
AR 146 1,4 16V 98R
AR 146 1,4 BOXER 96R