Racja, zgadzam się w 100%. Są jednak ludzie (np. ja choć zastrzegam sobie zmianę zdania), którzy wolą zostać przy standardowym homologowanym oświetleniu zewnętrznym. Kiedyś mogą zacząć się czepiać- teoretycznie.
A ja tylko podpowiadam![]()
Racja, zgadzam się w 100%. Są jednak ludzie (np. ja choć zastrzegam sobie zmianę zdania), którzy wolą zostać przy standardowym homologowanym oświetleniu zewnętrznym. Kiedyś mogą zacząć się czepiać- teoretycznie.
A ja tylko podpowiadam![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Pewnie nie jednemu się przyda...
Postojówki: 2x LED W5W 5 SMD CAN BUS - 5 led pasuje do Xenonu lub żarówek typu Osram NightBraker
Podsufitka przód: 1x LED C5W 6 SMD CAN BUS 42mm
2x LED W5W 5 SMD CAN BUS
Schowek: 1x LED Boczna W5W 6 SMD CAN BUS
Podświetlenie w drzwiacz przednich: 2x LED Boczna W5W 3 SMD CAN BUS
Podsufitka tył: 2x LED W5W 5 SMD CAN BUS
Bagażnik: 2x LED C5W 6 SMD 36mm
1x LED C5W 6 SMD 39mm Do sedana potrzebujemy tylko tą jedną żarówkę!
Podświetlenie tablicy: 2x LED Boczna W5W 3 SMD CAN BUS
Daszki przeciwsłoneczne: 2x LED Boczna W5W 3 SMD CAN BUS
Ostatnio edytowane przez SpoON ; 28-08-2014 o 11:43
Zapraszam Cię na sklep internetowy www.xcar24.pl specjalnie dla ciebie 50% rabatu na ten właśnie zestaw! już za ok 2 godziny ukaże się w ofercie! napisz do mnie email
Mam propozycję do Xcar, skoro przy zakupie dajecie 10% to oszczędźcie nam wymiany kuponów między sobą i poprostu zróbcie rabat 10% na zestawy do Alf na Hasło Alfaholicy.org![]()
tak też jest zrobionetylko kod rabatowy troszkę się różni się od formy którą zaproponowałeś
KOD RABATOWY TO - forum-alfaholicy
Ja kupiłem o dzień za wcześnie i się nie załapałem na rabat:-/
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
http://xcar24.eu/pl/c/DO-WNETRZA-SAMOCHODU/12 ZAPRASZAM!
Na prośbę SpoON'a dzielimy rabat na 3 pierwszych klientów!
DLA 3 PIERWSZYCH RABAT 15% NA CAŁY ASORTYMENT!
KOD: alfaromeo15proc
czyli teraz zamawiając ten najtańszy zestaw dostanę nie 10 tylko 15%??