Są 3 poduszki na dole jedna.
Zazwyczaj siada ta od rozrządu.
Są 3 poduszki na dole jedna.
Zazwyczaj siada ta od rozrządu.
Fachowcy z aso... Szkoda gadać.
Jest jakiś finał tej historii, ASO zajęło jakieś stanowisko?
Finał będzie w sądzie, a dowodów trochę mam zgromadzonych, również tych z gatunku kompromitujących.
Ich (FCA) stanowisko polega na unikaniu odpowiedzi na podstawowe pytania zadane przez mojego prawnika, bo wiedzą, że każda odpowiedź ich pogrąży. Zachowują się jak dzieci. No i do tej pory myśleli, że nie pójdę do sądu, bo to trochę kosztuje.
I nie chodzi bynajmniej o niższą moc, której pewnie bym nie zauważył, gdyby ten egzemplarz nie był bublem.
Ostatnio edytowane przez Roman35 ; 22-12-2016 o 21:16
No i sprawa pomyślnie zakończyła się ugodą.
Szkoda tylko, że trwało to ponad 2 lata, ale z drugiej strony "co cie nie zabije, to cię wzmocni". Ważne, że jazda samochodem stała się przyjemnością.
No i dzięki temu i po bieżącej lekturze tego forum mam w małym palcu wszystkie możliwe usterki, które mogą wystąpić w tym samochodzie, więc z kolejnym w razie czego będzie łatwiej.
A wiedza, którą przy okazji nabyłem/przypomniałem sobie z różnych dziedzin: mechaniki, elektroniki, elektrotechniki, fizyki, prawa - bezcenna.
Mam nadzieję, że na forum będę już zaglądał tylko jak sobie przypomnę, że takie istnieje, bo kasuję właśnie zakładkę z Ulubionych.![]()
Formalnie nie była to wymiana (nawet nie wiem czy polskie prawo coś takiego przewiduje), ale mam nowy samochód.
Już nie chce mi się tego roztrząsać, tylko zapomnieć o tej sprawie.
Roman35...aż się boję zapytać.... Giuliettę..???
Tak. W kolorze lipari grey.
Ma tu ktoś taki?
No to pozostaje współczuć szczęśliwcowi, który zakupi to auto u dilera za gruby hajs jako pewne używane, salon PL, serwisowaną, bezwypadkową, bla bla bla.
Może udostępnij VIN żeby chociaż na tym forum ludzie się ustrzegli![]()