zgadza siemi tam klima nie jest do zycia potrzebna
ale dosc o moim aucie bo Teddy84 robi tu kawal dobrej roboty
![]()
zgadza siemi tam klima nie jest do zycia potrzebna
ale dosc o moim aucie bo Teddy84 robi tu kawal dobrej roboty
![]()
Respect ! Teddy84 Kawał dobrej robty.Kiedyś będziemy musieli przetestować twoje 156 z moją GTV. Temat 20VT w mojej GTV in progresCzekam na dawce
Te pięc garów nie dość ze pięknie targa budą to jeszcze pała rośnie od samegoo dźwięku LOL.
Ostatnio edytowane przez Mocu ; 10-05-2013 o 20:16
Kolejny dzień walki- dziś zakończony montaż silnika już wszystko wróciło na swoje miejsce, żałuje jedynie że węże wodne i od odmy zostały stare bo psują trochę obraz całości nooo ale może jeszcze kiedyś się za to zabiorę.
Dekiel zostawiłem tak żeby zobaczyć jak by się prezentował w takiej odsłonie ale nie podoba mi się i będzie czarny również VHT Wrinkle
Osłona rozrządu trochę odstaję albo znajdę inną w lepszym stanie albo popracuję nad tą żeby równiej przylegała
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
PieknieMusze podjechac o zobaczyc na zywo
![]()
Dawaj nowe węże jak masz silnik na zewnątrz, teraz lekka spina a nie będziesz później żałował!![]()
Kibicuję i podziwiam.
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
WoW ładnie !
Poważnie jak masz na zewnątrz to dawaj wszystko nowe co się da - później trochę mało miejsca jest ;D
Pozdrawiam
balc3r
Dawaj foto po spieciu juz ze skrzynia![]()
Mlody88 dzieki za pomoc przy ściąganiu zderzakamiałeś spy foto umieścić ale Cie ubiegnę :
![]()
alfa się rozebrała. Belka pod chłodnica nie wygląda zachwycająco muszę ją oczyścic i odmalować porządnie przed założeniem.
![]()
przymiarka silnika gdyby nie fakt że byłem sam na warsztacie to silnik już by wisiał nie dałem rady w pojedynkę niestetya nie chciałem takiego świeżo malowanego obtłuc szarpiąc się z nim w komorze
![]()
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
Takie amatorskie pytania:
Jak ożeniłeś przeniesienie napędu?? Bo rozumiem, że skrzynia z FC a zwrotnice z AR, tak?
Skoro to ma być daily car to jak ożeniłeś wiązkę (lub jak chcesz ożenić) FC z AR?? Chodzi mi o takie rzeczy jak chocby deska rozdzielcza, wszystkie kontrolki, prędkościomierz i obroty??
Sorki za prostote jak coś![]()
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo