Firma Carplan dobry stosunek ceny do jakości.
Firma Carplan dobry stosunek ceny do jakości.
Dobry stosunek jakości do ceny oraz wydajności mają kosmetyki Shiny Garage ale niestety nie ma ich w markecie![]()
Ja w swojej polfitowej 156 z tą chropowatą deską używam jedynie Meguiars Quik Interior Detailer, zapachu to nie ma fajnego, nie nabłyszcza, troszkę wyczyści i działa antystatycznie. Mi to wystarcza. Zapach w aucie unosi się od skór i jest pięknie. Czasem dodam jakiś delikatny (zawieszka z żelem).
Sonax także.
Witam z chemii do auta używam szampon z woskiem AUTOBELLA firmy atas następnie stosuję wosk do lakierów metalicznych firmy turtle wax do opon pneubell firmy atas bardzo fajny środek do opon dość długo trzyma wnętrze auta hmm lekko zwilżona ścierkana skórki używam Leather Cleaner turtle wax dostępne w sklepach motoryzacyjnych na terenie całego kraju ;-)
Też używam szamponu autobella czyli plak,bardzo fajnie autko po nim wygląda
a ja mam takie pytanie. Planuję kupić trochę kosmetyków, wszystkie Meguiars. Potrzebuję czegoś do nabłyszczania lakieru, opon, felg i skóry. Możecie polecić jakieś konkretne produkty tej firmy? Bo szukając na ich stronie to do każdego jest kilka różnych produktów, ale każdy o nieco innym działaniu. Prosiłbym o konkretne nazwy. Dodam, że nie zależy mi na renowacji, ścieralności czy czymś podobnym. Tylko czyszczenie + nabłyszczanie.
Megs ma średnie produkty ,nie jest to tak wysoka pulka jak PB , FK,DJ,LO itd ,mają ładne etykiety ,dobry marketing i wysokie ceny w PL,jest sporo lepszych produktów niż megsowe
Do opon polecam Nielsen Brillance. Jest mega wydajny, nakładany pędzelkiem pozostawia fajny efekt
mokrej opony. Można wytrzeć szmatką jak ktoś tego efektu nie lubiUtrzymuje się dłużej niż jeden deszczyk.
Do tego jest tani.