A te ori Ferodo jak się spisują? Takie zakupiłem niedawno.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
25 tys km i koniec. galfery na razie maja 30 tys i sa zuzyte do polowy
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Tj. trwałość to pojęcie względneA jak hamują w porównaniu do Galferów?
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
odczuwalnie gorzej. na nacinanych i nawiercanych tarczach skonczyly sie po 7 tys km
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ja we wtorek założyłem zestaw Delphi (małe brembo) na przód i Meyle HD na tył. Na razie się docierają, przejechałem jakieś 150 km i jestem zadowolony, hamują bardzo dobrze, mimo, iż jeszcze muszą się dotrzeć, nie piszczą, zobaczymy czy będą pylić. Za całość zapłaciłem niecałe 220zł, także uważam, że nie ma co przepłacać. Wcześniej siedziały Textara, pyliły dość mocno. Generalnie sprzedawcy polecali TRW, Textar, Brembo, Ferodo, ale po zaczerpnięciu opinii użytnikowników i mechanika na temat Delphi stwierdziłem, że warto zaryzykować i nie przepłacać za nazwę, zwłaszcza, że w tym momencie poziom jakościowy mocno się wyrównuje.
Ostatnio edytowane przez Hellz ; 27-04-2017 o 08:31
220 zł za komplet klocków przód i tył?
Zgadza się - https://aparts.pl/.
Miałem zniżkę 5%.
- - - Updated - - -
Generalnie ceny mają wg mnie rewelacyjne, taniej nie znalazłem. Przykładowo małe brembo Textara jest za 172,80 PLN, TRW za 161,71 PLN, BREMBO - 184,03 PLN.
A słyszał ktoś, ewentualnie używał tarcz Power Friction S?
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
Jakie klocki będą grały z tarczami Mikoda, na przód, nacinane?
Na parkingu przed hipermarketem. Rodzina pakuje zakupy do pancerwagena. Dziecko, chłopiec około 5-6 lat:
-Mamo co to za auto?
-Przeczytaj. Na rejestracji jest napisane
-A-L-F-A R-O-M-E-O. Dlaczego muszę jeździć VW albo Audi?
Matka patrzy na ojca, a ojciec na mnie.
Mina ojca BEZCENNA !!!