Ja nigdy od Handlarza samochodu bym nie kupił oni zawsze maja coś do ukrycia, ta cena zdecydowanie za niska zobacz miał ponad 1000 odsłon a jeszcze go nie sprzedał cos jest na rzeczy. No i ten przebieg handlarz robi mega promocje.![]()
Ja nigdy od Handlarza samochodu bym nie kupił oni zawsze maja coś do ukrycia, ta cena zdecydowanie za niska zobacz miał ponad 1000 odsłon a jeszcze go nie sprzedał cos jest na rzeczy. No i ten przebieg handlarz robi mega promocje.![]()
Alfa w garażu cieszy niczym da Vinci na ścianie salonu
Ja sprzedaje swoje stare autko i mam ponad 1000 odsłon - nic nie mam do ukrycia i furka naprawde sprawna, doinwestowana a zainteresowanych brakZgadzam się z prezes01 - błagam..
![]()
teraz już wiem dlaczego usunięto jakiś czas temu licznik odsłon z OTOMOTO...
jak widać dla nie których nie ma granicy absurdu
Nawet nie wiedziałem, że usunięto... W tym kraju nie da się sprzedać fajnego auta z przebiegiem ponad 200k... Kręcić nie będę, więc pewnie zostanie w rodzinie do śmierci... i w tym momencie nie dziwie się handlarzom... jaki kraj, takie przebiegi![]()
jakby nikt nie kręcił to sytuacja by ozdrowiała, bo za określony budżet widziałbyś na co naprawdę możesz sobie pozwolić...
teraz przynajmniej historia.pojazdu.gov.pl trochę ozdrowi sytuację...
http://allegro.pl/alfa-romeo-159-2-4...1.html#thumb/5 Proszę o pomoc w zakupie tej alfy, rano jadę ją oglądać. Czy jest warto? jest to komis.. czytałem opinie i raczej go nie polecają.. Do ceny samochodu należy jeszcze doliczyć opłaty.. podoba mi się ponieważ jest dobrze wyposażona.. proszę Was o pomoc
Ostatnio edytowane przez Perszing91 ; 18-12-2015 o 06:28 Powód: wzbogaciłem opis
Że zdjęć wynika że troszkę nakłamano w ogłoszeniu. Części wyposażenia to auto nie ma. Np nie wiem czy można było mieć fotel kierowcy elektryczny z pamięcią a pasażera z mechaniką. Co to są tylne boczne poduszki też nie wiem. Lepiej dobrze auto przetrzepać.
FSI podobno takie sobie
A co do tego JTS-a, musisz się bardzo zastanowić i dokładnie auto sprawdzić. Na zdjęciach może wyglądać OK, a na żywo porażka. Bo nie wierzę, że w takich pieniądzach można ściągnąć dość dobrze wyposażone auto bez bolączek i jeszcze na nim zarobić.
Przebieg jest atrakcyjny, ale musisz wiedzieć, że i przy 80 000 km może czekać wymiana rozrządu.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
widziałem, że ma inne wyposażenie niż na zdjęciach.. napisane jest też np o haku, którego nie ma.. może jest ktoś z okolic Nysy kto ma AR159 i mógłby podjechać na miejsce około godziny 12? o tej właśnie planuje być na miejscu...
Ostatnio edytowane przez Perszing91 ; 18-12-2015 o 07:21