Zgadza się, ale nawyki kierowcy rajdowego działają. Alfa wygrywała wyścigi, gdy Kuzaja jeszcze na świecie nie było, teraz robi się z niego autorytet, który ocenia Alfy, -on mówi np. że układ kierowniczy Alfy 147 GTA jest wręcz niebezpieczny. Może innych zapytać? Alfa 147 GTA to jedno ze sztandarowych sportowych aut tej firmy, a tu wychodzi na to że to bubel o ładnym brzmieniu. Ciekawe co by powiedział o Giulii wygrywającej na torze z prawie całą konkurencją- też pewnie nic dobrego, tak jak wielu tu "ekspertów" od Alf. No bo nawet jak świetnie jeździ, a to brakuje przecież zegarów cyfrowych, ledów itp. , no i to jest taka rozmowa...Jak ktoś nie czuje że Alfą się fajnie jeździ- trudno, jego problem, ważne że ma takie auto jakie mu pasuje (niektórzy jeszcze nie zmienili), ale powinni przyjąć do wiadomości że dla niektórych przyjemność z jazdy jest ważniejsza niż te zegary czy ledy inteligentne (to samochód nie komputerowa zabawka), i nie są to żadni fanatycy tylko normalni kierowcy lubiące sportowe auta. Bo tego póki co, żaden Volkswagen (nawet Passat FSI DSG) nie daje. Wiem, bo osobiście miałem okazje jeździć jednym i drugim.
Jeżeli naprawdę jesteś taki jak piszesz i nie jesteś jedynie trollem, który czerpie jakaś tam, tobie jedynie wiadomą satysfakcję, z tego co pisze, to chciałbym tak ogólnie zapytać, po jasna cholerę się tu udzielasz, nie potrafiąc zrozumieć, że dla jednych bardziej liczy się jakość tabletu w aucie, a dla innych coś innego?
Ostatnio edytowane przez Kurynio ; 23-10-2019 o 15:07
Jeśli według Ciebie Giulia jest przy Passacie prymitywnym wozidłem, to znaczy że masz blade pojęcie o samochodach a już na pewno o jeździe nimi. Tak w ogóle, to zapisałeś się na to forum tylko po to, by krytykować tą markę, chyba wszystkie Twoje posty tego dotyczą. Nie znam dokładnej definicji trolla internetowego, ale nie byłoby lepiej, gdybyś udzielał się np. na forach Volkswagena (na pewno miałbyś wiele do przekazania), niż pisać tutaj bzdury, bo tak niestety trzeba nazwać co teraz napisałeś. My nie wchodzimy na fora Volkswagena by pisać że to nudne, nijakie i siermiężne auta, nadające się najlepiej do przewożenia worków z kartoflami. Wiem że wygląd Alfy jej brzmienie i styl wzbudza emocje, ale powinno się je opanować i nie pisać bzdur.
Prymitywny to Ty jesteś,nie masz innego zajęcia? Jeśli nie to może zacznij obserwować jak Ci włosy na jajkach rosną, jedziesz na farmazonie od samego początku,czym chcesz zaimponować paskiem,turkiem ?![]()
Proszę mówisz, maszhttps://youtu.be/wyIShREcmhw?t=99
Widać, że był zadowolony. Fajnie to wyglądało, lekko się to Stelvio prowadziło, jakby od niechcenia![]()
[MENTION=25095]magil[/MENTION] - ty mnie do sakiewki nie zaglądaj. Giulia to fajna zabawka, podobnie jak MX-5, ale średni samochód. I trochę trolla od Passata rozumiem - właśnie z powodu takiej a nie innej mojej opinii o Giulii.
Teraz z niecierpliwością czekam na Tonale i może, w końcu, jakiś kompakt AR bo Alfetty to chyba nie dożyję.
No fakt, mówi tak dość ciepło, nie wspomniał jakoś o "niebezpiecznym wręcz" układzie kierowniczym (ciekawe czy bardzo się on różni od tego w 147 GTA). FCA go pewnie zaprosiło, zapłaciło mu za występ, to co ma mówić...Czy tacy ludzie mogą być obiektywni? Ja myślę że nie, przynajmniej nie na tyle, by robić z nich jakieś wielkie autorytety i słuchać ich opinii.