Mam prośbę, dostałem dane z vin'u brery którą się interesuje, zauważacie tutaj coś dziwnego czy wszystko wydaje się ok?
Mam prośbę, dostałem dane z vin'u brery którą się interesuje, zauważacie tutaj coś dziwnego czy wszystko wydaje się ok?
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Witam Panowie kolega jest zainteresowany kupnem brery. Do wydania ma 30 000 tys plus 5 tys zł z tyłu głowy na pakiet start ew wymiana części itd.Z racji tego że chłopak ma jeździć tylko po mieście i od czasu do czasu trasa odwodze go od tematu jtd , zresztą to raczej nie możliwe znaleźć zadbany egzemplarz do brery za 30k . zainteresowany podesłał mi link do 3.2 v6
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#6c32aeecf8
koszty utrzymania nie mają dla niego znaczenia
Czy ktoś zna komis a może wie coś o danym egzemplarzu?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Skoro "koszty utrzymania nie mają dla niego znaczenia" niech dozbiera to zadbanego egzemplarza. Niska cena nie bierze się znikąd, a nie sztuka kupić Brerę za 30k, żeby za moment władować w nią 10k zł.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Witam,
Pora zmienić samochód i wybór padł na Alfę.
Czy ktoś może wie coś na temat tego samochodu?
ALFA ROMEO 159 3.2 JTS 4X4 Q-DISTINCTIVE - auto jest wystawione na otomoto, w Piekarach Śląskich
Niestety nie mogę wstawić linka, ponieważ mam mniej niż 10 postów na forum
Miałem już parę wycieczek, które skończyły się totalną porażką a do tej Alfy mam ponad 450 km.
pozdrawiam,
Piotr
Wiemy, że to auto jest przedliftowe (czyli maks 2007 r.), widzimy, że przedni zderzak trochę nierówno leży (wiwat laserowy miernik w oku przez internet), dostrzegamy, że koła 17" w takim wzorze nie występowały oryginalnie w 159. Wzór ładny, sam bym przytulił, ale to tylko replika felg (chyba) GTA.
Moim zdaniem nie są to rzeczy "rozwodowe" i można się pochylić nad autem.
Ostatnio edytowane przez jahu ; 17-02-2016 o 17:29
Dziękuję bardzo za pomoc,
Z tego wynika, że sprzedający "trochę" mija się z prawdą jeżeli chodzi o rocznik, pytanie czy tylko w tej kwestii.
Poszukam jeszcze, w ostateczności w przyszłym tygodniu wybiorę się na wycieczkę.
Witam wszystkich,
Od zawsze po głowie chodziła mi Alfa Romeo Brera i wreszcie stwierdziłem, że trzeba marzenie zrealizować.
Znalazłem taki egzemplarz:
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-brera-salon-polska-bezwypadkowy-ogloszenie-prywatne-ID6yhSen.html
Czy ktoś może zna tą sztukę? Była wcześniej wystawiana na allegro/otomoto?
Na zdjęciach wygląda zacnie mimo trochę za dużego customowego wydechu.
Starałem się przeszukać forum, żeby nie powielać informacji, ale nic nie znalazłem na temat tego ogłoszenia.
Jeśli już o nim było to przepraszam.
Z góry dzięki za pomoc.
Ostatnio edytowane przez miky ; 18-02-2016 o 02:25
Była już wystawiana, bo śledzę od dłuższego czasu oferty na Brere lub Gt....i tyle wiem![]()