Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kasować błędy, sprawdzić przebieg, sprawdzić wszelkie parametry silnika (temp., ciśnienie doładowania, ciśnienie paliwa, itp.)Mógłby ktoś wytłumaczyć, co można takim kablem osiągnąć w naszych 159?
Wykasować jakieś błędy?
testowałem kabel na pandzie 1.1 i połączyło się od razu, program pokazywał troszkę inne parametry, ale to dlatego, że silnik benzynowy (więc ciśnienia doładowania i kontrolki świec żarowych się nie da sprawdzićOk, rozumiem, że mówisz o 156, czy te same akcje bedę mógł przeprowadzić na 159?
Które błędy dokładnie mogę wykasować?
troszkę inne parametry
nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś, napisałem to dalej, nie chodzi tu o inne wartości (niezgodne z prawdą) inne w sensie odpowiednie dla silnika benzynowegotroszke inne = bezużyteczne
Używał ktoś tego kabelka w 159? Co to potrafi - jakie błędy można wykasować a jakich nie? Interesują mnie przede wszystkim błędy dotyczące EGR - pojawił mi się znowu komunikat Have Engine Checked i z pewnością jest z tym związany. Sam zawór będę sprawdzał w przyszłym tygodniu wraz z zaślepieniem a póki co chciałem skasować błędy.
Samo skasowanie błędu nic Ci nie da.
Wyskoczy on znów po przejechaniu kilku kilometrów.