Jeśli chcesz coś w rozmiarze 16" to telefony są dobrym wyborem. Natomiast jeśli spodobał Ci się bardziej ten wzór, który pokazałeś to jednak lepiej wziąć oryginał w 17".
Jeśli chcesz coś w rozmiarze 16" to telefony są dobrym wyborem. Natomiast jeśli spodobał Ci się bardziej ten wzór, który pokazałeś to jednak lepiej wziąć oryginał w 17".
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
16 to za mało. 17 minimum, a najlepiej Alfa wygląda na 18 calach.
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była
Brera Tbi 2010 - jest
Najlepsze auto na świecie - służbowe - jest
I to jest właściwy komentarz.
Na używane alu-koła nie ma reguły. Wszystkie używki mogą być odkształcone.
Ale, ...z mojego doświadczenia w większości przypadków koła jeżdżona na innych drogach niż polskie są proste, chyba że miały przygody polegające na uczestnictwie w kolizji.
Można też kupić koła idealne od polskich użytkowników, ale zasada jest jedna. Sprzedający powinien wrzucić wszystkie 4 koła na wyważarkę i sprawdzić odkształcenia a dopiero po takiej kontroli wystawiać do sprzedaży z dokładnym rzetelnym opisem stanu faktycznego.
Zawsze przy zakupie używanych kół na portalach aukcyjnych stawiamy warunek - jeżeli okaże się że koła nadają się do prostowania odsyłamy je do sprzedającego...chyba że znamy ich stan i od początku decydujemy się na ich regenerację.
Kupiłem już wiele zestawów kół na Alledrogo i zawsze stosowałem ww. zasadę - zero problemów. Zawsze koła były idealnie proste, w jednym przypadku komplet był do regeneracji ale sprzedający mnie o tym poinformował, cena była też OK.
Także nie wszyscy są oszustami, najbezpieczniej kupować używane koła bezpośrednio (kontrola na wyważarce w obecności sprzedającego), lub przez portal aukcyjny - wtedy w przypadku niemiłej niespodzianki mamy możliwość ich zwrotu.
Pozdrawy![]()
Super felgi. tył 215/45 bridgestone potenza, przódgoodyear f1 215/45
Cena bardzo dobra. Oby i trwałość taka była pozdro![]()
nazar ale w PL to te ranty za dlugo by nie pożyłyAle felga miażdzy.
nie ładne wg mnie - poprzednio opisane w skrócie słowem "bleeeee" ( niestety ktoś uznał że w jakiś sposób post nie spełniał wymagań regulaminu - w jaki sposób nie spełniał - tego niestety nie wiem bo jak wiadomo słowo "bleeee" określa coś brzydkiego , niesmacznego , nie podobającego się a w temacie zawarte jest pytanie "co sądzicie o ? " więc offtopu nie było no ale ... )
Bocian, system ma to do siebie że nigdy go nie zrozumiesz..Tak więc nie ma się co nerwować nie potrzebnie. A odnośnie tematu - felga nie jest zła, ale nie widzi mi się nie wiem czemu do Alfy
Do Audi prędzej, ale do kształtów Alfy, a szczególnie 156 to nie. Jeszcze w jakiejś 145/146 by siadło bo bardziej kanciata jest
![]()
Było już w tym temacie zdjęcie tej 156.
Jednak jeśli miałbym wybierać dużą felgę z ładnym rantem to postawiłbym na coś takiego:
![]()
![]()
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]