Z tyłu ewidentnie coś było rzeźbione i to niezbyt dobrze. Lampy na klapie nie zgrywają się z tymi w błotniku. Emblematy na pewno były odklejane przed malowaniem i ktoś nie w tym miejscu przykleił.
Przebieg 270 tysięcy jeśli jest oryginalny, to wcale nie tak dużo. Myślę, że większość naszych 159 ma w rzeczywistości tyle lub sporo więcej.
Te lampy ponoć nie zgrywają się nawet w Alfach, które nie były bite. U mnie też się nie zgrywa a Bella nie była bita w tył.
Ciężko tak naprawdę powiedzieć, czy coś było robione poważnie czy delikatnie ze zdjęć. Ja kiedyś u siebie w Maździe 6 robiłem odświeżenie lakieru i też mi po wszystkim mamlasy na odwrót przykleiły znaczki na klapie, tak więc nie ma zasady.
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
Z klapą to bez przesady. Uszczelki z czasem mogą się odkształcić i żeby klapa nie uderzała w zderzak na wybojach można wykręcić odbojnik. A jeśli jest wykręcony za bardzo to klapa będzie bardziej odstawać.
A te znaczki to porażka, totalna łajza musiała je naklejać.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
W sumie to emblematy przyklejone są na zderzaku a zderzak dość często ulega kolizjom.
Panowie,
a co powiedzie o tym egzemplarzu?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-...-ID6yjmsX.html
159'tek z automatem jak na lekarstwo, wiec kazda dla mnie bardzo interesujaca.
Fotel u mnie przy ponad 240 tys. przebiegu fotel jest mniej wysiedziany. Tutaj to handlarskie 190 poddaję w pewną wątpliwość. Z tyłu emblematy nierówno.
Tyle widać ze zdjęć...