Ostatnio edytowane przez epsonix ; 20-07-2020 o 12:10
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Jeszcze raz dzieki za podpowiedzi i pomoc!
W takim razie postaram sie ponegocjowac cene, jak bedzie mi pasowala to zamawiam, demontuje lopatki i montuje do siebie i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dzialac potem tylko aktywacja i osiowanie proxy? Mam 2017 rok wiec o ile kojarze bez SGW
Po co wymieniać przełącznik
z tego kompletu trzeba same łopatki które założy - 4 wkręty i gotowe do aktualnie znajdującego się w aucie przełącznika zespolonego- po co mu to wszystko? a przełącznik za aukcji z taśmą puści dalej.
mam kpl łopatki + obudowa jak ktoś szuka.
[MENTION=115]majk[/MENTION] odpisałem na wiadomośćdokładnie tak bym zrobił, przełożył kompletne łopatki (jeżeli sa gotowe do montażu czyli mikrostyk/wiązka/śruby etc) a przełącznik puścił dalej
zależy mi żeby się nie bawić w szukanie części tylko zdemontować swój przełącznik, zapiąć łopaty, złożyć obudowę, aktywować i cieszyć się, że je mam
jeżeli trafią się kompletne łopaty do montażu to jeszcze lepiej!
żeby przykręcić łopatki nie musisz demontować przełącznika a jak troszkę pomyslisz to i nawet kierownicy
ale po co się męczyć jak to kilka minut prostej roboty i mamy znów tylko prostą robotę?
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Rozumiem ze masz poliftowa wersje z nowym infometem dotykowym itp. to jestem ciekaw czy ktos to robił.
obudowę kup w ASO, ok 150zł, od handlarza z allegro wyjdzie Cię niewiele mniej (jak policzysz przesyłkę, brak faktury i jeszcze okarze się porysowana)
no chyba że bierzesz z bypassem ode mnie to ściągnę Ci i wyślę nową, tu możesz kupić bypass: https://shop.stuff4car.com/pl/index....&product_id=51
(mały edit bo pisałem w biegu i nie doczytałem posta)
Aha, MES ma problem z proxi na poliftach moduł TBM (emergency call) się nie robi dobrze i miga przebieg - nie przeszkadza to, ale jak chce się pozbyć problemu to do ASO trzeba na Witechu poprawić robiąc samo proxi (kilka minut). Problem zgłaszałem autorowi MESa z miesiąc temu, może kiedyś poprawi
Ostatnio edytowane przez epsonix ; 21-07-2020 o 20:56