Biedne klejnoty :-) twoje .
Jeżyk Muszę sprawdzić czy johny tak wejdzie :-)
wysłane z nokii 6310i
Biedne klejnoty :-) twoje .
Jeżyk Muszę sprawdzić czy johny tak wejdzie :-)
wysłane z nokii 6310i
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
alfa nie jest do żarcia w niej ani picia, do tego są restauracje i bary przydrożne, Alfa jest do jeżdżenia nią i do do tego została zaprojektowana. Uchwyty do napojów to sobie można montować / znaleźć w innych markach które robią za dom, knajpe, kawiarnie itd. W alfie sie jedzie i delektuje jazdą a nie spożywa napoje i żre
Kubek wrzucam byle gdzie i wala się albo po siedzeniach albo po podłodze. Zaopatrzyłem się niedawno w porządne naczynie na kawę i ostra jazda mu nie straszna: http://liofy.pl/naczynia/kubki-termi...-zielony-047-l Można wrzucić na siedzenie i zapomnieć, nie ma szans żeby cokolwiek się przypadkiem wylało.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Alfa Romeo 145 1.4 TS 16V 99' - była
Alfa Romeo 156 SW Distinctive 1.9 JTD 16V 04' powered by @sdero [conmir.pl] 185KM 370NM - była
Alfa Romeo GTV Lusso 3.0 V6 24V 98' - była
Alfa Romeo 156 SW SportPack 3 2.4 JTD 10V 01' powered by @sdero [conmir.pl] 200KM 400NM -była
Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 24V 02' Distinctive - była
Peugeot 508 SW 2.0 HDi Active 12' - jest
Alfa Romeo 156 3.0 V6 24V 05' Distinctive - jest
Pomyślcie o niej jak o Angelinie Jolie. Słyszeliście, że jest szalona, że jada tylko klej do tapet, ale chciałoby się, prawda?
Generalnie większość moich tras to 150-200 km na raz więc picie i jedzenie zbędne (po autostradzie to półtorej godziny jazdy) więc generalnie nie mam problemu. Jak jadę na wakacje to zazwyczaj ładuję sobie coś zimnego w butelkę po Kubusiu Playu (taka z zaciskanym korkiem) i wala mi się po siedzeniu pasażera tudzież gdziekolwiek gdzie jest miejsce. A na ciepłe zatrzymuje się i idę do baru.
Ale ten kubek co go pokazałeś KHOT jest wart uwagi. Fajnie wygląda no i na zimę będzie można zarzucić jakąś herbatkę. Trzeba się będzie zakręcić wokół niego![]()
Kubek był mi wybierany przez znajomego baristę z dużym doświadczeniem. Jego uwaga: do herbatki może sobie być dowolne naczynie, ale jeżeli ktoś pije kawę z mlekiem, to z góry trzeba odrzucić kubki z przyciskiem, bo nie ma szans tego porządnie domyć, a jak mleko wejdzie w mechanizm przycisku to będzie syfić niewiarygodnie. Ten stalney jest prosty jak budowa cepa: nakrętka z uszczelką i to by było na tyle. Dziadostwo jest cholernie szczelne, można bez obaw rzucić na siedzenie i ani kropla nie wyleci - nawet jeżeli gdzieś po drodze spadnie i będzie się tłuc pod nogami.
猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
W marketach w działach samochodowych macie uchwyty na kubki montowane w ten sposów ze po prostu się wsówa blaszkę miedzy szybę a drzwi .10 zł kosztuje![]()
ten kubek stanley'a jest z tworzywa, a niestety z takimi mam przykre doświadczenia jeżeli chodzi o przesiąkanie napoju zapachem, smakiem? własnie tego tworzywa. jak to wygląda w tym kubku?
BTW posiada ktoś kubek termiczny z naszego sklepu alfaholicy? faktycznie jest on szczelny i nic nie przecieka nawet jak leży na boku?
Ostatnio edytowane przez demonobiker ; 27-11-2013 o 09:09
Ja posiadam.. szczelny jest.. ale picie z niego jest średnio wygodne.. jak się wciśnie guzik tj. " otworzy" kubek to.. hmm.. robi się tylko otwór którym wylatuje napój i się jakby "zapowietrza"
Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.