Znowu nie dam rady. Kicha :/
Wyslano przez taptalk
Też bym się wybrał ale do końca tygodnia muszę siedzieć służbowo w Płocku. Nie planujecie coś na weekendzie![]()
Tomek zarzuć terminem i godz to się przekonamy czy ktoś przyjedzie![]()
Pany dzisiaj niech nas bedzie wielu ; D
Pogoda jest piękna. Jak ktoś ma ochotę można skorzystać z basenu (czepek, kąpielówki i ręcznik). Na miejscu jest palenisko i ławki. Jest też gdzie pospacerować np z rodziną. Wezmę coś do picia i obiecane piwo bezalkoholowe. Czekam na Was. W razie czego można coś dokupić w sklepach w Rynku.
Chciałem zajrzeć, już nawet w drodze byłem, ale dostałem komunikat wystukany chyba morsem: "twoje panewki szlak trafił", no i nie dojechałem...
Kilka zdjęć z dzisiejszego spota w Głogowie Młp. W sumie było 7 Alf klubowych i koledzy z Włoskiego Podkarpacia. Myślę że wszyscy dobrze się bawiliPozdrowienia i do następnego razu
![]()
Fajnie było, myślę że można już teraz ugadywać się na kolejnego, większego spota z grilem, piłeczką do siatki itd
Edit//
Kradnę jedno foto na Fanpage Wloskiepodkarpacie.pl - Mam nadzieję że nie masz nic przeciwko![]()
Ostatnio edytowane przez Michael ; 23-05-2014 o 07:44
Oczywiście że nie nie mam nic przeciwko , po to je wstawiłemMiejsce rzeczywiście ma potencjał , żeby tylko pizzę szybciej dowozili
![]()
kurcze zazdroszcze Wam.Czesto sie spotykacie ostatnio.Ja niestety nie mam teraz zbytnio czasu.Motodoktorek widze na swoim motocyklu.Pozdrawiam
ja wlasnie bije na RZ
Czarna 159 SW Czarnego http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._czarnego.html