猫"Aby zrozumieć „paradoks" konia ciągnącego wóz,najlepiej wyobrazić sobie co się będzie działo, jeśli koniowi założymy wrotki."
"Nie masz talentu? Zawsze możesz pokazać cycki."
Dla mnie najbardziej matowy i najlepszy wygląd daje Megs Natural Shine, dużo fajniej niż Poorboys. Shiny garage nie testowałem...
Twin Spark Compressore - Na pohybel hejterom - Szalone 0.5bara
Mazda mx5 - bokiem, na glebie i z kierownicą po złej stronie.
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Generalnie wolę półmatowy efekt bo deska w 156 jakoś słabo wygląda w macie, a w połysku jeszcze gorzej, ostatnio używałem SJD pianka mat, Sonax extere Cokpit Mat. Niestety w świętokrzyskim nie ma nawet jednego tego typu sklepu, wszędzie tylko Dimmer i Plak...
Ja używam w alfie po wcześniejszym wyczyszczeniu plastików APC tak jak koledzy PB NaturalLook , butelkę 473ml bodajże mam już ponad rok i oprócz alfy obleciałem tym 10 aut innych i jest jeszcze z 120-150ml , a w okresie wiosna/lato jak jest ciepło to wnętrze dressinguje średnio raz w tygodniu . Natomiast do audi używam Nielsena Finesse i muszę powiedzieć że też bardzo fajny środek , po wyschnięciu łapie taki fajny świeży pół-mat no i jest o wiele tańszy od NaturalLook , lecz NaturalLook ma o wiele lepszy zapach,który utrzymuje się w samochodzie sporo czasu![]()
"Nothing is "good" for daily driving that's not OEM. So by that logic don't turbo your car. Don't make it faster. Don't do anything. Go buy a bus pass."
Panowie jaki wosk do felg alu lakierowanych proszkowo ? Wyczytałem że dobrym wyborem byłby Poorboys Wheel Sealant ? Czy ktoś może korzystał z tego i może potwierdzić? lub może jakieś inne propozycje.. Dodam że nie chcę wydać na to majątkuwięc propozycje typu SwissWax Autobahn proszę odpuścić
![]()
FK Hi-Temp, tester za 20zł Ci starczy na dużo felg a wytrzymuje temperature po rozgrzaniu![]()