No właśnie, bo Nazar np. wozi czasem żeby dociążyć tył;p
P.S. Już wiem gdzie dokładnie w Bytomiu mieszkaszI kojarzę Twoje poprzednie auto, czyli BMkę
Była dość charakterystyczna
Sorki za OFT
![]()
No właśnie, bo Nazar np. wozi czasem żeby dociążyć tył;p
P.S. Już wiem gdzie dokładnie w Bytomiu mieszkaszI kojarzę Twoje poprzednie auto, czyli BMkę
Była dość charakterystyczna
Sorki za OFT
![]()
Nazar, 7J ET25 mają i do tego opona 205/55 będzie.
Pytanko : jakie śruby powinny być do alu w 156 ? Wymiary itp.
Fajne felgi do gleby za smieszne pieniądze 5x100 na pływaki:
http://moto.allegro.pl/vw-golf-beetl...809076041.html
- - - Updated - - -
I tu mam nastepne ala Lorinsery ...Ciekawe jak taki wzór na Alfie leży??
- - - Updated - - -
I panowie kolejne nietuzinkowe rodzyny z allemigro18" z oponami za dobrą kase:
http://moto.allegro.pl/alufelgi-arospeed-rs-gt-18-z-oponami-jdm-i2843479135.html
M12 1.25 łeb stożek dł. zależnie od felgi ( fabryczne miały 22mm - ja i wielu innych stosuje nieco dłuższe np 28mm )
klucz 17 lub 19 - też zależnie od gniazda felgi
- - - Updated - - -
opis aukcji :
Cena KUP TERAZ dotyczy felg
czyli trzeba by dopytać - no ale to już chętni niech pytają
Bocian, czyli długość 28 mm może nie była by zła? Pytam po prostu bo koledze zbywają śruby zabezpieczające właśnie o takich "parametrach" tylko na 28mm długie, a dwa komplety śrub zabezpieczających na alu w lato to zawsze bezpieczniej![]()
Hej,
nie wytrzymałem i pojechałem sprawdzić jak będą wyglądać te fele co kupiłem 16" 7J et25 na oponce 205/55...
No i ciekawie, po pierwsze alusy wyglądają świetnie na Alfie... na pewno obcierać nie będzie (-30mm), koło nie wystaje poza górną część nadkola, za to jak się patrzy z przodu i z tyłu, to na dole bym powiedział bardzo wystaje
Zdziwiłem się mocno "balonem" jaki zobaczyłem, to samo wyszło (jak nie bardziej) co przy 195/60/15 teraz, a to dziwne, bo u znajomych w dwóch VW ta opona wygląda całkiem inaczej (skąd taka różnica?!)... W związku z tym będę się rozglądał za oponkami 195/55/16 (wprost idealnie będzie leżała
)...albo w ogóle je sprzedam, ciężki orzech
![]()
Za dużo o tym myślisz![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]