Tomek za ta wtope na .... to pojawie sie napewno zeby udowodnic co to za auto. niestety niezdazylem wszystkiego przelozyc w skore boczki zostaly jeszcze od weluru![]()
Tomek za ta wtope na .... to pojawie sie napewno zeby udowodnic co to za auto. niestety niezdazylem wszystkiego przelozyc w skore boczki zostaly jeszcze od weluru![]()
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
hehe nie przypominaj mi o tym bo aż wstyd... kołuj ekipę i zapraszamy do Wrocławia - godzinę się jeszcze ustali ale myślę że sobota byłaby dobrym dniem - spotkalibyśmy się jakoś po południu nie wiem strzelam 14 później jakiś obiadek i np od 16 atrakcje o których wspominałem, nie wiem o której będziecie chcieli wracać tak więc wszystko się jeszcze ustali, może jakiś przejazd przez Wrocław na koniec, jeśli chcecie możemy skoczyć na stadion a później obwodnicą odeskortujemy Was na Poznań... luźne plany jak ktoś ma jakieś pomysły to proszę...
Pracuje do 18...
PUSSYWAGON ON TOUR...
I ja tez sie zjawie![]()
Pocieszny nie mozesz mi tego zrobicod czasow Punto sie spotykamy jakos haha to teraz musisz dojechac
![]()
cinek zebym to ja musial cie dopisywac do listy ...![]()
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
ja przyjade z 5 letnią córką to może się wybierzemy do bobolandi.
Nie polecam Bobolandi w weekend, bo można oszaleć od hałasu i tłumów. Z resztą żadnej sali zabaw nie polecam w tym czasie he..he..
Ale... w TGG, gdzie są kręgle też jest sala zabaw dla dzieci. Jest zdecydowanie mniejsza, ale i tańsza (co jest istotne przy założeniu, że nie zamierzasz spędzać tam całego dnia) i ma tę zaletę, że jest w tym samym budynku.
Ostatnio edytowane przez eMka ; 10-12-2011 o 20:24
ja i ona - "iniemamocne"