No to dobra gotowi?Kto jedzie z południa?
No to dobra gotowi?Kto jedzie z południa?
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Z południa ja wyruszam w piątek :-). Ostatnie poprawki przy aucie i w drogę ;-P
Będzie ktoś wcześniej? Ja jadę w piątek z rana, więc koło południa melduje się na ośrodku, pije piwo, usuwam muszki z szyby i takie tam....
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
ja bede w piatek pod wieczór![]()
ja i zeb powinniśmy być w sobotę od rana![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
czyli sesja całodobowa?kurde tego sie doczekać nie moge;D
za to marudzenie, że nie masz kasy i nie przyjedziesz to powinieneś dostać jakąś karę, a nie całodobową sesjęja wiem wszystko z 1. ręki
a tak na serio to zobaczymy na miejscu jak to będzie, nie wykluczam, że kogoś wezmę na sesję indywidualną. nic nie obiecuję, muszę zrobić ładną relację bo zeb będzie potem zły na mnie, a wieczorem wracam do domu, więc wbrew pozorom dużo czasu mieć nie będę. liczę na współpracę wszystkich zlotowiczów
![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
ja wpadnę, jak będzie opcja zrobienia zdjęcia z 147GTA, 156GTA, 156GTA SW i GT 3.2 w jednym kadrze
a tak poważnie, to rozumie, że jest opcja pojawienia się tylko w bełchatowie na tym placu?
Sobotę wieczorem mam zajętą i musiałbym wrócić, ale chociaż na godzinkę bym do was wpadł.
Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.2016)
Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)
Tak się składa, że będą wszystkie jakie wymieniłeś
Wpadaj choć na chwilę. Wychodzi na to że będzie jakieś 6000 włoskich koni mechanicznych na zlocie![]()