Ile Marek dałeś za regenerację wtryskiwaczy? U mnie prawdopodobnie zapowiada sie na to samo. Na razie wyskakuje błąd 4 wtrysku. Auto przerywa,czasami gaśnie
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
Ile Marek dałeś za regenerację wtryskiwaczy? U mnie prawdopodobnie zapowiada sie na to samo. Na razie wyskakuje błąd 4 wtrysku. Auto przerywa,czasami gaśnie
Jak bez rachunku i przywieziesz wymontowane to 350zł. Ja z FV, diagnozą i całą robocizną (auto im zostawiałem) zapłaciłem prawie 2k brutto. Przy okazji miałem sprawdzony cały układ zasilania. Do rachunku dostałem wydruki z badań każdego wtryskiwacza i kartę kodów każdego wtrysku. Oczywiście jest gwarancja.
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 04-04-2017 o 09:53
Dobra cena z tego co czytałem. Fakt że wszystko zależy od tego w jakim stopniu wtryski są zajechane z tym że Twoje właśnie takie były.
Robiłeś to w Irbisie bo coś kojarzę że właśnie tam auto zostawiales...
Ja powiedziałem że wtryski mają mieć wymienione wszystko. Są jak nowe a nie wymienione tylko to co mniej lub bardziej jest zużyte. Części rzekomo oryginalne z Boscha (ale tego to nie sprawdzę). Nie chciałem półśrodków. W irbisie bym jeszcze się wizyty nie doczekałale po 1,5h rozmowy z serwisantem powiedział mi gdzie oni dają wszystko z diesla. Rzekomo najlepszy serwis diesla w tej części polski i powiedział że skoro wszystko wskazuje na wtryski to od razu tam dać auto. Tak zrobiłem, zawiozłem auto do Kunowa k/Sobótki. Faktycznie mają nie za duży serwis ale mega wyposażony. Mają wszystko do profesjonalnej diagnostyki i naprawy układów paliwowych diesla. Tak mi polecono to tak zrobiłem. Nie jestem opiniodawcą ale też nie mogę niczego się doczepić. Auto dostało folię na kierownicę i fotel. Po odbiorze wszystko czyste, nic nie uszkodzone, nawet śrubka od pokrywy skrzynki bezpiecznikowej pracowicie dokręcona.
Ostatnio edytowane przez marek230482 ; 04-04-2017 o 10:31
Możesz mi dać namiary na nich?zadzwonię i spytam czy mogę im wysłać do regeneracji.
Dzięki!