Czy ktoś z was miał już aktualizację dla Giulii produkowanej w 2017 roku?
Czy ktoś z was miał już aktualizację dla Giulii produkowanej w 2017 roku?
Ja miałem tydzień temu 2.2 diesel 150km.Update trwało 6 godzin. Co zauważyłem lepszy dźwięk, nowe mapy, nawi lepiej prowadzi, doszło parę opcji... No i Najważniejsze bałem się o spalanie, gdyż w żadnym aucie o takiej mocy nie miałem tak niskiego! A tu niespodzianka spalanie o 0.5 litra mniejsze! Na ostatnich 400 kilometrach alfa spaliła średnio 4.2 litra.Rewelacyjne auto!I warto dodac, że trzeba sobie w komputerze poustawiac, bo po aktualizacji wszystko zresetowane.
Ostatnio edytowane przez maxima3000 ; 26-05-2017 o 13:06
Tak na marginesie - temat wtrącił kolega janek)- ta kontrola trakcji w MotoGP to jakaś kpina. Kiedyś była też w formule 1. Na szczęście teraz jej nie ma.
Ciężko mi tak podać na trasie potrafi spalić poniżej 4 litrów przy oszczędnej jeździe-po samym mieście nie sprawdzalem. W 90% robię trasy.
Takie spalanie podaje komputer czy dystrybutor?
Komputer. Oczywiście sprawdziłem parokrotnie tankujac do pełna...Miałem 2 diesle o podobnej mocy lecz o tak niskim spalaniu mogłem pomarzyć.
Własne: 147->146->156->159->159->Giulietta->Giulia Super->Giulia Veloce
Jaram się, że jeździłem147 GTA, 156 GTA, Brera Ti, 159 SW Ti, Mito Veloce, Giulietta Veloce, 4C
Jaram się, że siedziałem: Prototyp 8C
A ja ponownie oddałem Giulię do serwisu, bo pomijając gorsze osiągi to mi jeszcze DAB padł po aktualizacji, kiedy auto będzie gotowe nie wiadomo.