Strona 14 z 20 PierwszyPierwszy ... 4567891011121314151617181920 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 199

Temat: Montaż łopatek

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTD

Domyślnie

Dostałem więcej zdjęć, pytanie czy to co na zdjęciach to wszystko czego potrzebuję żeby przełożyć łopatki do swojego przełącznika czy czegoś brakuje? dogadałem się wstępnie na cenę, którą bym zaakceptował ale wolę się upewnić czy nie widzicie nic niepokojącego albo czy czegoś nie brakuje jeszcze raz wielkie dzięki za całą pomoc i rady!
    Załączone obrazy Załączone obrazy Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20200721_150854.jpg
Wyświetleń:	41
Rozmiar:	111.5 KB
ID:	271342   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20200721_150900.jpg
Wyświetleń:	33
Rozmiar:	97.6 KB
ID:	271343   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20200721_150905.jpg
Wyświetleń:	34
Rozmiar:	111.6 KB
ID:	271344   Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	20200721_150918.jpg
Wyświetleń:	35
Rozmiar:	39.8 KB
ID:	271345  

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    BIALYSTOK
    Auto
    alfa romeo

Domyślnie

Tobie potrzebne i tak lopatki wiec wszystkie takie same.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

[MENTION=69071]Booyaczek[/MENTION], jak Marek napisał - potrzeba same łopatki z wiązką i 4 wkręty TX8 i wszystko masz w tym zestawie. tylko kupując za taką kasę to juz do reszty popsułeś rynek zakupowy - rok temu szcześliwcy kupowali nawet po 300-400zł łopatki, ja dla znajomego kupiłem raz za 500 a potem to fjuuu do góry ceny i dla klientów już trzeba było kupować po 800-1000zł. za chwilę w ASO będzie lepiej na rabacie kupić cały nowy zestaw na fakturę bo taniej wyjdzie...
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTD

Domyślnie

Zdaje sobie sprawę, że ceny poszły w góre bo mam znajomego, który sprowadza auta i sam mi mówił, że jakiś rok temu dla klienta kupował Giulie i Stelvio i ceny za części były zupełnie inne.. pierwsza sprawa jest taka, że aut dla prasy oraz pokazowych jest coraz mniej i większość została już porozbierana i sprzedana na części, aktualnie jest coraz trudniej z dostępnością części bo po prostu powoli brakuje "dawców".. pytałem i faktycznie jakiś czas temu same łopatki były po około 500zł.. wystarczy wpisać w google i przejrzeć archiwum allegro ja temat śledzę od jakichś 2 miesięcy zanim zdecydowałem się na zakup i montaż i przez ten okres nie widziałem samych łopatek a z przełącznikami ceny ponad 1tyś zł.. i z tego co obserwuję dostępność do części to używane będą z dnia na dzień droższe.. to samo przerabia kolega, który kupił Stelvio po przygodzie bo spodziewał się jak szukał i obserwował ceny używek, że będzie taniej a tu stopniowo części drożej i problem z dostępnością rozumiem, że to jest słabe i psuje rynek ale nie mam za bardzo wyjścia a czekać tygodniami na delikatnie lepszą ofertę za bardzo mi się nie chce

Użytkownik Pasjonat
    Mieszka w
    RZ
    Auto
    Stelvio 2018 Sport TI

Domyślnie

ja 10 miesięcy temu za łopatki płaciłem dla siebie i kumpla po 150 pln

Auto

Domyślnie

EDIT (nieaktualne)
    Ostatnio edytowane przez epsonix ; 26-08-2020 o 15:41
    To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.

Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.

Użytkownik Świeżak Avatar Styczek
    Auto
    Giulia Ti RWD

Domyślnie

Cytat Napisał epsonix Zobacz post
    jakby ktoś chciał to mam łopatki, na stanie - ze względu na ceny po jakich teraz trzeba kupować i praktycznie brak ofert tylko na montaż/wprogramowanie u mnie. najlepiej połączyć z jakimiś innymi retrofitami czy konwersją.
    Jaka cena, razem z przeprogramowaniem radia US / EU?

Auto

Domyślnie

Cytat Napisał Styczek Zobacz post
    Jaka cena, razem z przeprogramowaniem radia US / EU?
    uprzedziłeś mnie, nie zdążyłem zmienić posta, już nieaktualne.

Użytkownik Rowerzysta
    Auto
    Giulia

Domyślnie

Mam pytanie jak się maja takie retrofity a gwarancja- konkretnie czy dokładając łopatki nie utracę gwarancji?
    Jak by nie było ingeruje fizycznie w oprogramowanie itp.....

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    BIALYSTOK
    Auto
    alfa romeo

Domyślnie

Jak założysz pokrowiec na auto to gwarancje tez stracisz na lakier.