no super super to wez i zobaczymy moze sie na cos skusze na spocie![]()
no super super to wez i zobaczymy moze sie na cos skusze na spocie![]()
A ja mam kabel do diagnostyki zabrać, czy wszystkie alfki zdrowe? lub wszyscy mają już kabel
Znaczy sie kabel zawsze wożę ale lapka z fes musiał bym specjalnie pożyczyć. Co wy na to?
Ja potwierdzam na 99%.
Crocus możesz zabrać![]()
owszem popieram slowa kolegi wiec mozesz zabrac ze soba kabelek i laptopka jak dasz rade![]()
Ja będę na 100%![]()
Nam też nie powinno nic wyskoczyć i będziemy![]()
Crokus stoi nadal ta Alfetta w tym komisie bo niedawno przejezdzalem i wlasnie zerknalem heh az szkoda jej ze tak stoi tyle czasu a az dziwne ze nikt sie na nia nie skusil bo fajna furka jest z niejhmm tak sobie mysle ze to cena odstrasza chyba klientow od niej. No ale coz jak zmarnieje na dworze i mrozie przez zime to wtedy sie wlascicielowi komisu oczka otworza jak z pieknej Alfetty zrobi sie wrak niczym tytanic pod woda
az zal sciska serce jak sie o tym pomysli. Ale co zrobic jesli ktos chce zedrzec z ludzi kokosy do ostatniego grosza a nie mysli pozniejszych skutkach takich jak : cena - odstrasza klientow , stan samochodu ( roznie z tym bywa poprzez dlugotrwale stanie bez ruchu i w roznych warunkach pogodowych) a na koncu : cena niska = pozbycie samochodu ( aby zwolnic miejsce dla nastepnego i wcisnac klientowi zaniedbane auto zrobione na sprzedaz tylko) a ze bedzie sie pozniej dzialy z taka alfa rozne rzeczy to juz sprzedawcy komisu nie obchodzi bo on w koncu pozbyl sie auta a za marka pojazdu niestety pozniej idzie negatywna opinia
![]()
Widze, że opcji na 18.12 nie ma??
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
niestety Greciu ale termin 18.12 jest juz zajety w pubie Insomniadlatego nie mam mozliwosci zmienienia rezerwacji na inny dzien. A wiadomo ze zima jest i caly czas na dworze nie bedziemy stali i marzneli.