Ciekaw jestem ile ori zmieniarek wyląduje na Bazarze, chodź ja swoją zostawiam na wszelki...
Ciekaw jestem ile ori zmieniarek wyląduje na Bazarze, chodź ja swoją zostawiam na wszelki...
Ja również mogę odebrać z Czechowic, praktycznie co czwartek tamtędy przejeżdżam. Do Katowic, Chorzowa, Rudy Śląskiej i wszystkich okolicznych miast również mogę podrzucić jak komuś to pomoże. Pisać na PW lub tu, gdzie chcecie (jeżeli w ogóle chcecie) żeby je podrzucić.
147 2001, 1.6 105 KM- była
156 2003, 2.0 JTS 166 KM- była
156 2003, 2.5 V6 192 KM- była... ehh..
156 2005 1.9 JTD~`160 KM była
159 2006 1.9 JTD- była
159 2005 1.9 Distinictive- była..
156 2003 2.0 TS+LPG- była
156 2003 2,5 V6- była..
156 FL 2005 1.9 jtd- była
166 FL 2005 2,4 jtd - była
Alfa Romeo Crosswagon - był..
156 FL 3.0 V6 - była
Brera Tbi 2010 - jest
Najlepsze auto na świecie - służbowe - jest
Garść informacji:
Okazuje się że ilość chętnych przewyższyła stan magazynu.
Bez względu na to czy będzie to 40 czy 50szt.
Dlatego też trzeba będzie zamówić prosto od producenta.
Wydłuży to czas realizacji zamówienia do ok 2 tygodni, licząc od dnia kiedy dokonam CAŁEJ płatności.
Nie mam możliwości przyśpieszyć tego - jeśli komuś taki termin nie odpowiada, mogę wypisać z listy - zmieniarki za cenę 309zł są dostępne od ręki na allegro.
Ten termin nie zależy od tego czy zamówię 40 czy 50 szt - dlatego postanowiłem wciągnąć listę rezerwową do głównego zamówienia.
Od jutra zaczynam wysyłać PW z numerem konta i resztą danych do przelewu.
GORĄCA PROŚBA BY PRZECZYŚCIĆ SKRZYNKI PW
Finalnie wychodzi to tak:
Zmieniarka 160zł/szt
Przesyłka - Paczka pocztowa priorytetowa 13zł
(Gabaryt A, waga 1-2kg)
Jeśli ktoś życzy sobie odbiór osobisty w Szczecinie, proszę umieścić taką adnotacje albo w przelewie albo w mailu/PW zwrotnym.
Im szybciej się uwiniemy z płatnościami, tym szybciej płacę, zamawiam i otrzymuje.
Święta za 3 tygodnie - tylko od nas zależy czy zmieniarki będą przed czy po nich.
Jeśli są jeszcze chętni - będę dopisywał do ilości 50szt w miejsce osób wypisujących się.
Ostatnio edytowane przez cuoreventi ; 13-03-2012 o 22:15
Może i Wam łatwiej odebrać z Czechowic, ale wprowadzi to zamieszanie między mną i Firmą
Bo jak udokumentować że tyle i tyle ma być wydane a tyle i tyle zostało wydane?
Ponadto komu? Skąd Firma ma wiedzieć czy wydaje właściwej osobie?
Ja tylko chciałem jakoś pomóc ale ok cuoreventi skoro zacząłeś rozmowy z firmą to faktycznie doprowadź to do końcai tak Wszyscy będą bardzo Ci wdzięczni za to że odwaliłeś kawał niezłej roboty
czekam na PW z danymi do przelewu pozdro
![]()
1 rok gwarancji, bezpośrednio od producenta.
Czy ja, czy firma to tylko pośrednik.
FV masz na myśli na jedną sztukę?
Czy chcesz na całość 50 szt? (na Ciebie zamiast mnie)
---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:58 ----------
Inna ważna kwestia - w sumie do przedyskutowania zanim polecą wpłaty.
Mogę wysłać zmieniarki hurtem do jakichś większych miast i sobie odbierzecie na zlocie regionalnym czy w inny sposób
Tyle tylko że do kogo i z jakiego miasta?
Wydaje mi się, że jednak najlepsza będzie opcja żeby zajęła się tym jedna osoba- cuoreventi, skoro już zacząłeś temat i myślisz że nie będzie problemu byś zajął się wysyłką, myślę że będziesz najlepszą osobą do załatwienia sprawy
Im więcej ludzi będzie w tym uczestniczyć, tym więcej rzeczy może pójść źle
Znająć życie nawet wpłaty będą się jakiś czas ciągnąć, ktoś się wykruszy a ktoś nowy wejdzie na listę, szkoda marnować czas na dodatkowe komplikacje.
Takie jest moje zdanie.
Dopisz mnie do listy
ja mieszkam w Bielsku to jest jakies 15 km od czechowic jak cos ...