Werbuj ile się da - osoby z Łasku też trzeba będzie dopisać do listy otrzymujących PW z info o spotkaniach.
Werbuj ile się da - osoby z Łasku też trzeba będzie dopisać do listy otrzymujących PW z info o spotkaniach.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No to do zobaczenia w niedziele!
No bardzo chętnie wtedy kiedy będę mógł wpadać to będę wpadał. A z werbowaniem to zobaczymy kolega który ma 33 ma mi dać znać czy się pojawi.
No i klops niestety nie będę mógł przyjechaćżona z okazji urodzin zafundowała mi 5 gwiazdkowy wypoczynek gdzieś w Polsce i dzisiaj wyjeżdżamy ale pozdrawiam całą ekipę i mam nadzieję że następnym razem już mi nic nie wypadnie
![]()
Będzie jeszcze okazja.
Witam wszystkich po długiej nieobecności na forum , problemy techniczne ... mam nadzieje, że uda mi się dotrzec na spotkanie chociaż na krótką chwilę ... pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia
Witam,
Ja się pojawię. Ktoś z Bałut będzie śmigał?
Witam. Mam prośbę. Proszę o informację na temat kolejnego zlotu co najmniej 2 tygodnie wcześniej a na pewno się pojawię. Pozdrawiam i dziękuję za zaproszenie.
Tam, gdzie kończy się rozsądek jest prawdziwa motoryzacja czytaj- Alfa Romeo!!!
![]()
Ruch spory więc zapowiada się rekordowa liczba AR
Niech Nas zobaczą !!!
Kolejny spot, a zarazem ostatni w tym roku !!!
CZWARTEK 13 grudnia Dach Galerii Łódzkiej godz.19sta,
a jak pogoda nie dopisze to poziom tuż pod dachem![]()
Ostatnio edytowane przez Mandziel ; 30-11-2012 o 20:09
Zazwyczaj wysyłam tydzień wcześniej a pewnie dostałeś wczoraj bo dopisałem do listy też kilka osób z Tomaszowa i od razu wysłałem info. Kolejne spotkanie a jednocześnie ostatnie w tym roku odbędzie się 13 grudnia o 19:00 na parkingu Galerii Łódzkiej. Natomiast kolejne weekendowe przypada na niedzielę 6 stycznia o 12:00 pewnie również w Porcie.
Zabierz swoje dwie AR to zwiększysz dodatkowo frekwencje.