Dużo masz na nich przejechane?
W poprzedniej mialem P Zero Nero GT i to najlepsze opony jakie użytkowałem. Przy następnym wyborze się nie zawaham. Cenowo wychodziły znacznie korzystniej niż konkurencja Premium.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Witam,
Panowie polecam opony Prestivo. Już pisałem wcześniej w tym wątku o nich. Nie przepłacajcie. Opony tanie i są zajebiste. Mój szwagier kupił do lexusa i jest zadowolony. Oczywiście mam też w swojej 159. Najgorzej że nie ma na zimę tej firmy. Podobno dlatego że firma angielska więc może nie robić. Nie wiem jak z dostępnością tych opon ale ja brałem stąd http://oponyhurt.com/opony/letnie/os...ivo/225/50/r17
Pozdrawiam
Takie opony i jakieś myszkowanie? To ja na swoich tanich oponach nie mam żadnych problemów. Może zawieszenie z tyłu albo coś masz nie tak bo nie chce mi się wierzyć, że to przez opony.
Później weszły dunlop sport maxx rt 245/45/18 i sytuacja nigdy się nie powtórzyła, na obecnych Vredestein Ultrac Sessanta też nic takiego nie zauwazylem. Zawieszenie z tyłu jest i było sprawne i między zmianami opon nic dłubane nie bylo. Od razu zaznaczę że opony nie były stare, wyząbkowane a bieżnika miały jeszcze 6mm
Naskrobane przez Galaxy S7 EDGE