Bo są stosunkowo tanie w zakupie w stosunku do tego co oferują. A że eksploatacja nie tanieje, o tym mało kto myśli na etapie kupna.![]()
A może ich po prostu stać na ich utrzymanie?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
Żeby potem kręcić filmy na YT jak są niezadowoleni.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Taaa większość przelicza utrzymanie auta na koszty oleju napędowego, a wiadomo dizelki mało palą bo każdy "pińć na sto"To co, ze jak w 2.4 się coś posypie to koszta idą w tysiące, to co, że jak padnie dwumasa to komplet ze sprzęgłem kosztuje w najtańszym zamienniku 3K zł, to co, ze jak walnie podpora wału w Q4 to trzeba albo kupić cały wał albo przerabiać podporę na wymienna co tez kosztuje kilka K plnów. Ważne, że ładnie wygląda, ma skórę, kolorowe telewizorki, dwieście kunia no i jest tańsza niz Skoda A6 kłatro
Poza tym jak ktoś kupuje świadomie auto i wie na co sie porywa to nie zadaje takich pytań jak wyżej, które świadczą o kompletnej nieznajomości tematu.
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 06-07-2017 o 11:45
PrzesadzacieWcześniej myślałem o Subaru Legacy lub Outback, ale znajomy podrzucił mi pomysł 159'ki Q4.
Z Subaru jaż mam małe doświadczenie ale Alfy to nowy temat dla mnie.
Chciałem podpytać o konkretne ogłoszenie na otomoto ale nie mogę wkleić linka![]()
Skąd ta pewność, że większość tak robi?
I nie rozumiem co za różnica czy topową wersję Alfy kupią jako pierwszą czy szóstą?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
Azalgo Czyżbyś sprzedawał i boisz się o brak klienta?Nie za moje po prostu zawsze ironicznie się uśmiecham jak w jednym temacie ktoś pyta o topowe wersje, a w drugim inny lamentuje ile to już kasy nie wpakował w auto ;]
pushq Spora ale ty zapewne w kosztach utrzymania 159 z 2.4 możesz sporo napisać. Powiedz koledze ile wybuliłeś za wtryski i czy problem po wydaniu 1/4 wartości auta ustąpił w 100% ?![]()
Ostatnio edytowane przez Pływak ; 06-07-2017 o 11:51