Chyba rzeczywiście sporo osób zainteresowanych Dębicą, tam gdzie ja kupowałem podrożały o 400 zł prawie.
Na oponeo już ponad 400 zł sztuka. Czyli przestały być budżetowe![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
oponeo 1 listopada podniosło znacząco ceny wszystkich zimówek, na allegro jest jeszcze sporo w miarę dobrych cenach.
Niezwykłość Alfy Romeo polega na tym... że czasem jeździ...
nic dziwnego dla mnie. kupiwalem prez ostatnie lata troche nowych opon do roznych aut i obserwuje ze co roku ceny opon w peaku sprzedazowym ida do gory
http://www.oponylux.pl/opony-osobowe...17-98v-xl.html
Kupowałem u nich letne i zimówki, jestem zadowolony z tego sklepu a ceny generalnie (zdarzają się wyjątki) lepsze niż na oponeo.
Generalnie znalezienie cen lepszych niż na oponeo to żadna sztuka, bo tam jest zwyczajnie drogo.
Demokracja jest zdobywaniem wolności dla siebie kosztem wolności innych, podstawianiem jednej normy przymusowej, na miejsce drugiej.
I jeszcze te ich "komentarze" i "opinie" przy poszczególnych oponach... No cóż, młodzi studenci mają dzięki temu prace :-)
Finalnie zdecydowałem się na Continental TS 830 w rozmiarze 16/215/60 - rozmiar taki a nie inny z tego względu, że mam obniżone sprężyny (Eibach -35/-30) i nie chcę żeby siadła mi jeszcze niżej niż obecnie na 18/225/45.