Ja jestem, Jolu Ty musisz być nawet gdybyś miała się bardzo spóźnić... :-p
Witam!Nie wiem czy w czwartek dotrę bo na razie Alfa w serwisie.Pojechałem z powodu niedziałających spryskiwaczy i znaleziono wyciek z chłodnicy:-(Czeka mnie wymiana lub naprawa.Pzdr.
A ja jenak nie wytrzymałem i pojechałem do W-spa ze swoim grouponem... Teraz alfa się świeci
BTW. nie wiem czy ktoś widział, ale na grupie założyłem wątek o gokartachhttp://www.forum.alfaholicy.org/grou...100&do=discuss
Eryk, ja też oddałam Alfę do Spa wczoraj![]()
Poza gokartami, zachęcam też wszystkich spotowiczów i nie tylko do wstąpienia do naszej grupy![]()
Chłopaki i dziewczyny, mam takie pytanko - na spotkaniach na jakich byłem ostatnio, ktoś tam z Konstancina lub okolic pracował w serwisie. Nie pamiętam niestety nicka. Czy moglibyście podpowiedzieć kto, lub czy właściwa osoba mogłaby odpisać mi na PW lub tutaj czy jest możliwość zawiezienia tam mojej alfy ? Seliga mnie olewa i nie za bardzo gdzie mam zrobic auto w okolicy.
Nie, był młody chłopak, który właśnie w serwisie gdzieś pracował (jeśli dobrze zapamiętałem).
Do zrobienia w zasadzie wiele rzeczy... Od ważniejszych (jak wymiana elementów układu kierowniczego) po mniej ważne (w tym nawet pierdoły związane ze skrzypieniem całego samochodu) i konsultacje odnośnie paru rzeczy.