Żałuje pewnie że w Alfie nie wyskoczy mu błąd SBC jak w clsie i się martwi że Włosi tak beznadziejnie wymyślili.
Żałuje pewnie że w Alfie nie wyskoczy mu błąd SBC jak w clsie i się martwi że Włosi tak beznadziejnie wymyślili.
Argumenty są takie same od kilku stron. Jesteś frajerem który kupił zajeżdżony złom od sąsiada.Jakieś argumenty ?
A ponadto nie przedstawiłeś ani jednego dowodu na tę kupę bzdur którą wypisujesz w każdym temacie.
To sobie użyj i poszukaj. Nikt tu za ciebie roboty robił nie będzie.pewnie 1848 postów będzie o tym.... no ale.......... no dalej.... jedziemy..... czekam....
PS. Ja wiem, ze gimnazjum to jeszcze nie czas, żeby prawidłowo posługiwać się ojczystym językiem, ale na miłość boską...
Co to jest? Przecież tego się nie da czytać.czekam na konstruktywną kontrę.... no dalej.... wcześniej użyjcie szukajki .....
Radsky vel człowiek wielokropek.......
Ja jeszcze w sprawie tej alfy:
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-2-0-jtdm-136km-sport-salon-pl-f-vat-23-gwarancja-ID6z3RJu.html
Historia pojazdu:
goo.gl/3Pk4eM
Raport z autobazy:
autobaza.pl/historia-pojazdu/59c2ab95-89f8-45ae-94bd-4e455762f44f
2014 lipiec, przebieg 70880, szkoda 2-4tys zł.
Skąd autobaza ma taką informację? Można jej ufać?
Użytkownik KoŁoS na prośbę o sprawdzenie VIN informuje:
Trochę dziwne, że naprawy w ASO skończyły się w 2014 roku i ta szkoda zrobiona 2000km później już nie była tam naprawiana."Ostatni wpis w ASO jest na 68524km"
Można to jakoś zinterpretować?![]()
Ze wszystkich częsci jakie do tej pory wymienilem w swojej 159 jedyną nietypową byl przewód wysokiego ciśnienia łączący listwe z trzecim wtryskiwaczem. (Koszt całe 35 PLN)
Cała reszta to normalne czesci eksploatacyjne ktore przy tym przebiegu mialy prawo byc zuzyte: lozysko, alternator, tuleje w zawieszeniu. Nic niezwyklego. Przebieg 240 tys km.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
... large brakes, turbos, alu rims, aero…everything large as if there was something small to compensate for.
EDIT:
A, szkoda nerwów.
Ostatnio edytowane przez dpar ; 23-09-2017 o 18:18
Do usunięcia.
Ostatnio edytowane przez hagi ; 23-09-2017 o 18:21
Wiem coś o SBC. Nie neguje jego usterkowości. Obnażam fakt że on po prostu jest. System który jest obliczony na określoną liczbę naciśnięć hamulca. Tyle i tyle razy możesz zahamować, gwarantujemy Ci bezpieczeństwo, jak przekroczysz te wartość zapraszamy do serwisu po nowa pompę. Za kilka tys.zł. Serio? W Mercedesie? Powiedz szczerze co byś napisał gdyby coś takiego było w alfie. Że Włochom nie chciało się testować bo mieli siestę? I sobie wymyślili że trzeba będzie wymienić cześć w aucie odpowiedzialna za hamowanie bo będzie zrugał komunikatem aż w końcu przejdzie w tryb awaryjny. Nie napisałbyś że to tandetne, idiotycznie włoskie podejście? Sam mercedes po lifcie się z tego wycofał, więc nie mów mi że to był dobry pomysł.
Co za troll. Największym bólem tylka dla tego człowieka będzie to gdy go olejecie i nie odpiszcie bezpośrednio na jego wypociny. Polecam.