Zgadza się, tam jest tzw. Hala na Podpromiu, obok masz parking.
Zgadza się, tam jest tzw. Hala na Podpromiu, obok masz parking.
niestety Panowie muszę was przeprosić za zamieszanie jakie wprowadziłem ale dostałem dzisiaj telefon i muszę dzisiaj wracać do Piotrkowa także nici z jutrzejszego spotkania czego bardzo żałuje :/ może jeszcze będzie okazja się spotkać
Pozdro.
niestety Panowie muszę was przeprosić za zamieszanie jakie wprowadziłem ale dostałem dzisiaj telefon i muszę dzisiaj wracać do Piotrkowa także nici z jutrzejszego spotkania czego bardzo żałuje :/ może jeszcze będzie okazja się spotkać
Pozdro.
Hej! Z racji tego, że każda okazja jest dobra żeby się....przy spocić, proponuję strzelić sobie małego po południaczka. Piątek 04.07.2014r godzinka 17 podpromie. W razie deszczu się schowamy
Pozdrawiam i mam nadzieje, że do zobaczyska!
Powinienem wpaść a gdyby ktoś nie mógł wytrzymać i bardzo chciał przyspocić to spontan z przyjaciółmi z włoskiegopodkarpacia dziś o 13.30 podpromie
Witam! Zapraszamy na spota z grillem w Górach Słonnych z przejazdem od Sanoka, Zapraszam do dyskusji w temcie:
http://www.forum.alfaholicy.org/podk...ml#post1450019
Termin najprawdopodobniej 13.07 Godzina do ustalenia
Zapraszam!!
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
Panowie i Panie błagam tydzień później!
Można też 2tygodnie pod rząd![]()
Ale w temacie piszcie kto kiedy bo 20.07 takze mozemy i wicej jest chetnych własnie na 20
Wypożyczę maszynkę do zaginania nadkoli - PW
To ja bardzo chcę na 20![]()