fajna wersja a co za tym idzie fajne wyposazenie
do tego przebieg ktory jesli sie okaze realny to naprawde fajna oferta za bardzo dobra cene
fajna wersja a co za tym idzie fajne wyposazenie
do tego przebieg ktory jesli sie okaze realny to naprawde fajna oferta za bardzo dobra cene
jesli silnik diesla jest prawidlowo serwisowany to przebiegi duzo wyzsze niz 200 tys nie robia wiekszego wrazenia na tych jednostkach
mozna spotkac ogloszenia mercedesow (ale nie tylko) z przebiegiem prawie pol miliona kremowe auta taxi jakie sa uzytkowane w niemczech
Dział nosi nazwę porady przy zakupie. Jeśli zakładający temat lepiej zna się na rzeczy niż osoby które chcą mu pomóc to w takim wypadku po co się udzielać ? Niech szuka igiełeczki do 20 tyś poskładanej przez kolegów Mirka i puszczonej w świat. Po co uszczęśliwiać kogoś na siłę... Niech kupi przekona się a później jak będzie płakał na forum będziemy się śmiać "a nie mówiłem!?"
P.S. Umiar nie znam Cię ale każdy nowy post w tym temacie obrazuje jak małą posiadasz wiedzę o rynku samochodów używanych w polsce. Szukaj dalej, kup i życzę ci z całego serca żebyś się nie zabił w tej swojej igiełce za pół ceny. Pozdrawiam.
a kto mowi o igelce za 20tys?
radze czytac uwaznie!
oczywiscie na autach sie nie znam dlatego zbieram opinie na forum od ekspertow
temat nosi nazwe alfa gt 150 km i glowne zalozenie tego tematu jest takie ze opisjemy auta z ogloszen ktore widzielismy
ja wiem ze temat liczy sobie juz 15 stron i nie wszyscy ogarniaja tak obszerny artykul do przeczytania
dziekuje ci za zyczenia tymbardziej ze plyna prosto z serca jak piszesz i rowniez pozdrawiam
- - - Updated - - -
widzisz mozna znalesc dobre auto w rozsadnych malych pieniadzach
ja sie nie znam jak sugerujesz ale kolega belfer zna
temat sprowadzania aut ma obcykny
umiar - tak w skrócie :
to że ty chcesz za 21 to złom bo za tania i nie da rady za tyle kupić
ale za 4200 + opłaty , 06 rok , 110kkm , to już okazja ( mimo 500 wpisów na forum , że okazji to w sumie nie ma )
...
nie będę nikomu zwracał uwagi , nie będę wypominał
każdy mądry sam przemyśli ...
umiar - nie dyskutuj tylko selekcjonuj wpisy warte twojej uwagi ( na te nie warte nie reaguj bo szkoda czasu i nerwów , sie niektórzy posrali jak by o ich rodzicach pisali ...)
Żeby nie było że jestem człowiekiem złośliwym, poszukałem parę moim zdaniem wartych obejrzenia ofert. Oczywiście mówimy o samochodach tańszych w które coś włożyć trzeba będzie...
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-1-9-...C32149983.html
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-godn...C32158647.html
To co sprzedają handlarze na otomoto to naprawde jakiś dowcip. Samochody już na zdjęciach wyglądają jak ulepione z gówna. Te dwa nie wyglądają najgorzej plus prywatni użytkownicy, samochód z pierwszego ogłoszenia jest w posiadamiu właściciela od 3 lat co oznacza że może nie być w złej kondycji. Wiadomo że reszta do obejrzenia na miejscu.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-dist...C31874901.html
jeszcze o tej zapomniales 4 lata w kraju i to od alfoholika nie zaden handlarz ani komis
- - - Updated - - -
koszalin/wodzislaw to juz nie pierwsza emisja ogloszenia
rowniez wystawiona na tablicy z rabatem 1000pln do 15.03
ciekawe co bedzie 16.03 koniec swiata znowu![]()