no i widzicie mozna ? mozna! kolega drago256 jest tego przykladem
widac nie tylko ja mam takie podejscie do tematu bo inni tez tak szukaja i mysla jak ja
no i widzicie mozna ? mozna! kolega drago256 jest tego przykladem
widac nie tylko ja mam takie podejscie do tematu bo inni tez tak szukaja i mysla jak ja
O w morde jeza - opozycjonista![]()
Co za bzdura. Ja sprzedawalem wczesniaj auta tylko dlatego, ze mi sie znudzilo i mialem cos innego na oku. Nigdy nie jezdzilem autem dluzej niz 1.5 roku. Do czasu Alfy, co uznaje za ewenement. Tu przyczyna zmiany jest potrzeba kombi.
Nie ma rzeczy nie do naprawy.
Krajcok
GT JTD Q2 Rosso Scuderia 205 PS (historia)
XKR 4.0 V8 kompressor
koledzy troche luzuoglądałem tansze i nietylko
i jak dotej pory nic prawie niema
w przedziale 18-24tys-w tym tą z desperacij i zmyslą bedzie dobra
no ale niebyła
)tak czytak
kupie
jak i umiar tez
)a jak kupie to długo niebede zmieniał
)dotej pory oglądałem osobiscie 14 gt
plus 3 co koledzy z forum zobaczyli
ale tak 1z 3
chyba to bedzie ta dlamnie
)
No to miales pecha. Takie rzeczy sie zdarzaja. Co nie potwierdza reguly. Jak kupilem moja, miala 7 tys przelotu i na gwarancji wymienili mi sprzeglo, bo bylo wadliwe. Znam jeszcze podobny przypadek w Hondzie 2.2d - tez w nowym kilkumiesiecznym aucie wada sprzegla. W Dieslach to sie zdarza.
Krajcok
GT JTD Q2 Rosso Scuderia 205 PS (historia)
XKR 4.0 V8 kompressor
i co teraz bedziemy sie spierac czy to jest 1% czy 2%
ok zebys byl zadowolony powiem ze jest to 5%
Jutro prawdopodobnie pojadę do Niemiec przez Austrię i mam na oku kilka ogłoszeń, które dość ciekawie się zapowiadają. Jeśli będę miał czas to je obejrzę i wtedy mogę dać osobom zainteresowanym namiar na te auta. Głównie są to JTD i jedna V6.
jesli masz ochote to mozesz sie podzielic info o gt tutaj
ten temat wywolal na forum spore poruszenie a co za tym idzie zainteresowanie
jest dobra okazja zakonczyc pyskowki i wrocic do tematu przewodniego
Jak na razie to mam tylko opis laików i kilkanaście zdjęć trzech GT, a z nich to można co najwyżej wróżyć bo taka rozdzielczość. Dopóki nie dotknę, zmierzę miernikiem, nie przejadę się i nie podepnę pod komputer to jest tylko gdybanie. Zresztą jedna już jest zarezerwowana do jutra i podejrzewam, że ją sprzedadzą bo stoi przy salonie AR i ma 110 tys z 2 kompletami kół w wersji Dist. (między innymi skóry szare, ksenony, Bose itd) z 2006 za 4200.