http://allegro.pl/alfa-romeo-brera-2...1.html#thumb/1
Pojawiła się taka brera co o niej sądzicie? Trochę tania :/
hmmm..
"... Niemiec BEZPOŚREDNIO od właściciela figurującego w niemieckim dowodzie rejestracyjnym.Cena była adekwatna do stanu i wyglądu czyli dość wysoka(niestety).."
"...więc jeśli szukasz wartościowej Brery w przystępnej cenie..."
co by tu więcej napisać...
chyba wszystko jasne, jesli NIemcowi zapłacił "duzo" a teraz sprzedaje w lekko śmiesznej cenie coś musi być na rzeczy...
chyba że to święty mikołaj i robi prezent przyszłemu kupującemu![]()
z drugiej strony zależy co rozumiemy przez dużo... jeśli udrapał budżet na 30 koła i tyle za nią dał to faktycznie to było dużo
szczerze przyznam nie widze dziewczyńskości w Brerze... no może jakby była różowa to wtedy tak
Ostatnio edytowane przez Jaso ; 16-03-2016 o 20:16
Brera Team Warsaw
No właśnie
- - - Updated - - -
Nikt tego Pana nie zna? Chyba nie alfaholic?
Poproś o VIN, tu na forum możesz go zdekodować.
Na pewno warto to auto obejrzeć. Jeśli masz daleko, może jakiś poznański Alfaholik rzuci okiem.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
VIN tego samochodu ZAR93900005005333
Facet zapłacił za niego 6900euro
To jakiś nowy model biznesu, aż strach pomyśleć że kiedyś będę musiał dopłacić przyszłemu nabywcy mojej brery. Musiał się mocno zrazić da AR że sprzedaje ...
6900 euro plus akcyza i rejestracja?!
Toż to 10 000 więcej niż jest wystawiona. Aż tak szybko to Alfy nie tanieją.
Tak czy inaczej, bez oględzin bym auta nie skreślał.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
I jak idą poszukiwania Brerki? Skąd jesteś droga autorko? Może będę umiał jakoś pomóc.
Magil jak Ci się sprawuje 2.2 jts? Wymieniales już może rozrząd i wariatory? Ile takie coś kosztuje i na ile km wystarcza? 2.2 jts znalazł się bardzo wysoko na liście bardzo awaryjnych silników, chociaż uważam, że niesłusznie. Zobaczcie jak mało jest aut z tym silnikiem. Wszyscy, których znam a mają taki silnik to sobie chwalą. Ta zła opinia to chyba przez to, że ktoś coś kiedyś napisał i potem wszyscy (redaktorzy i nie tylko) zaczęli powtarzać jak mantrę. Stąd mam wrażenie, że głównym zabójcą tych silników jest.... kiepska, zaslyszana i powtarzana w kółko opinia.
Za co zbanowali Bociana?
Redaktorzy najczęściej wrzucają 2.0 i 2.2 JTS do jednego worka, a to dwa zupełnie inne silniki. Co do kosztów, to możesz sprawdzić ceny gotowych zestawów. Mały ok 900 zł, duży 800 (oczywiście zamienniki). Ori to pewnie razy 1.5. Elektrozawory 450-500 zł. Wariatory jak się trafi, ale to najdroższa impreza.
Jestem bardzo zadowolony.
Nic z ww. gratów nie ruszałem. Moja miała wg papierów duży rozrząd i jeden elektrozawór wymieniony przy 27000 km. Aktualnie 147000 i nic się nie dzieje. Zawory prawdopodobnie do czyszczenia, bo czuć spadek mocy.