A ja mam u siebie w Super taki ciekawy konfig, że mam AA/CP i jeden USB - brak pakietu Komfort.
Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
A ja mam u siebie w Super taki ciekawy konfig, że mam AA/CP i jeden USB - brak pakietu Komfort.
No tak w podlokietniku, produkcja z tego co udało się ustalić to 1 kwartał 2018.
potwierdzam, z resztą nie pierwsze auto z AA/ACP przy którym grzebałem, które ma jeden USB w podłokietniku. Możnaby sprawdzić w ePerze (tylko nowszym), czy są 1 i 2 slotowe warianty dla AA/ACP jak i dla zwykłych. właśnie wydaje mi się że to czy są 2 USB czy 1 idzie w parze z pakietem komfort, przynajmniej 2018-2019, a sprawa AA/ACP to osobna rzecz.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
sprawdź gdzieś gdzie jest nowy ePer (nie wiem czy nie można wykupić dostępu za parę EUR np na godziny czy dzień?) jak sprawa wygląda. było podejżenie że niektóre huby mają w sobie chip z licencją na uruchomienia AA/ACP, dlatego ludziom nie działały ich standardowe i musieli zmieniać.
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
wydaje mi się że tylko w aktualnym ePerze. wyciągnąć swój hub, sprawdzić numer części w ePer czy szedł z opajami AA/ACP. Dostęp do aktualnego ePera chwilowy można wykupić na https://www.technicalinformation.fia...to/catalog.do#, no chyba że masz znajomego w ASO który Ci to jest w stanie sprawdzić. numery opcji z cennika - tam są kody 3 literowe, w ePerze z resztą może być dekodowanie ich w miarę czytelne (różnie to bywa, czasem głupio opiszą)
Powiem tak ja w swoim wymieniłem hub I działa mi android auto.. najpierw zmiana proxy potem aktywacja w witech..
Ogólnie podobno się blokuje jak spróbujesz aktywować bez dobrego huba i potem jak już wymienisz to nie będzie działać.
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
pomylka
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez kozak ; 01-02-2020 o 17:17