Strona 15 z 26 PierwszyPierwszy ... 5678910111213141516171819202122232425 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 257

Temat: NAKLEJKI ALFAHOLIKÓW - sklep on-line ZAMKNIĘTY

Użytkownik Ogier Avatar Semprefedele
    Mieszka w
    Toruń
    Auto
    alfa romeo 147 1.6 TS 120HP

Domyślnie

Trzeba podjąć decyzję - zakładamy nowy temat w dziale sklep, ustalamy zasady (termin, min. ilość chętnych i przewidywany koszt) i zbieramy zapisy na te "wypukłe" naklejki? To tylko moja propozycja. Czekam na zdanie wszystkich zainteresowanych, a przede wszystkim producenta naklejek.

Pozdrawiam,
    DZM

Użytkownik Rowerzysta Avatar tofik
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 105 KM

Domyślnie

Normalnie albo ja mam świnię w łapach, ale pół tej naklejki ( 100 lat AR ) zostało mi na papierku... Zastanowię się nad zakupem kolejnej

slip83
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał tofik Zobacz post
    Normalnie albo ja mam świnię w łapach, ale pół tej naklejki ( 100 lat AR ) zostało mi na papierku... Zastanowię się nad zakupem kolejnej
    A odtłuściłeś lakier i wysuszyłeś go przed naniesieniem naklejki? Jeśli nie - to masz odpowiedź co się stało... Drugie... najlepiej jest naklejać w temperaturze +10 do +25 st C jak jest zimno to klej nie ma swoich właściwości i niedostatecznie wypełnia pory lakieru (czytaj: słabo łapie) Trzeba wtedy użyć suszarki żeby odrobinę podgrzać powierzchnię podczas naklejania (ale max do 25-30 st)...
    Z mojej strony mogę Ci zaproponować gratisową wysyłkę przy ponownym zamówieniu tej samej naklejki (nazwijmy to połowiczną gwarancją :-) )

---------- Post dodany o godzinie 20:36 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:35 ----------

UWAGA!

Od dziś do 22.12.2010 PROMOCJA!
    Każde zamówienie powyżej 60zł = przesyłka gratis

Kod kuponu: jY7632xj

Użytkownik Rowerzysta Avatar tofik
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 105 KM

Domyślnie

Cytat Napisał slip83 Zobacz post
    A odtłuściłeś lakier i wysuszyłeś go przed naniesieniem naklejki? Jeśli nie - to masz odpowiedź co się stało...
    No cóż... w moim przypadku szyba!! ( naklejka wewnętrzna ) nie zawiniła, gdyż podczas odrywania papierka część małych literek zaczęła się po prostu ciągnąć jak makaron . Inna sprawa temperatura. Naklejkę miałem w aucie w schowku, a jakie temp. były przez ostatnie dni każdy widzi. Dzięki za propozycję. Raczej skorzystam ponownie z zakupów u was, a przesyłka nie jest wielkim majątkiem także nie ma problemu. Pozdrawiam

epion
    Gość

Domyślnie

slip to jak bedzie z tą wypukłą? Bo jesli bedzie dostepna to zamowie razem z tymi naklejkami "rejestracjami", a jesli nie bedzie dostapna to rejestracje zamowie teraz.

Użytkownik Pirat drogowy Avatar stabipl
    Mieszka w
    Stargard
    Auto
    AR 33 1,7 i.e. 4x4

Domyślnie

Witam
    interesowały by mnie dwie naklejki, chodzi mi o sam dół (znak AR) z tej naklejki z tym że kolor czerwony miałby być biały rozmiar 70x60, jakie koszta?
    Moja nowa - stara niunia http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._7_ie_4x4.html
    "Z alfą jest jak z kobietą, do póki o nią dbasz jest cała Twoja..."

slip83
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał epion Zobacz post
    slip to jak bedzie z tą wypukłą? Bo jesli bedzie dostepna to zamowie razem z tymi naklejkami "rejestracjami", a jesli nie bedzie dostapna to rejestracje zamowie teraz.
    Nie dostałem jeszcze ostatecznej odpowiedzi... Ale raczej taniej będzie w ASO niestety (przy tych ilościach)

Cytat Napisał stabipl Zobacz post
    Witam
    interesowały by mnie dwie naklejki, chodzi mi o sam dół (znak AR) z tej naklejki z tym że kolor czerwony miałby być biały rozmiar 70x60, jakie koszta?
    Znak AR (raczej 70x70 - bo to koło) 53zł

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    147 JTD

Domyślnie

Kiedy mogę się spodziewać naklejki, którą zamówiłem 19 listopada na stronce pimolti.pl ?

slip83
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Kotek Zobacz post
    Kiedy mogę się spodziewać naklejki, którą zamówiłem 19 listopada na stronce pimolti.pl ?
    Naklejka już dawno powinna być na miejscu...

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    147 JTD

Domyślnie

Cytat Napisał slip83 Zobacz post
    Naklejka już dawno powinna być na miejscu...
    Niestety..jeszcze nie doszła..