ja mam u siebie sprężyny marki spidan - i o dziwo auto bardzo fajnie sie na nich sprawuje. W poprzedniej alfie zmieniałem na kayaby i nie byłem zadowolony z ich pracy...
ja mam u siebie sprężyny marki spidan - i o dziwo auto bardzo fajnie sie na nich sprawuje. W poprzedniej alfie zmieniałem na kayaby i nie byłem zadowolony z ich pracy...
Hej. Kupował ktoś sprężyny lesjofors do 159 SW na tył? Czy auto się podniosło po ich zamontowaniu? Różne opinie słyszałem i się zastanawiam, czy się nie podniesie bo wolałbym nie...
Wesela, przyjęcia, bankiety, zabawy taneczne - oprawa muzyczna lubuskie, dolnośląskie - www.bluebinders.pl // www.facebook.com/bluebinders/
Ja akurat kupiłem niedawno sprężyny ten firmy. Wydaje mi się, że tył wysoko stoi ale nie pamiętam niestety jak było wcześniej. Jeśli mnie pamięć nie myli jest to obecnie 72 cm od podłoża do najwyższego punktu nadkola.
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Tydzień temu wymieniałem na kilen auto się podniosło o 2cm wg pomiaru
- - - Updated - - -
Wcześniejszy pomiar na pękniętej sprężynie,dupa nie co siedziała,więc teraz wygląda wporzadku
Montowałem Lesfjors w 2012 do SW na tył. Wtedy były w porządku![]()
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Wesela, przyjęcia, bankiety, zabawy taneczne - oprawa muzyczna lubuskie, dolnośląskie - www.bluebinders.pl // www.facebook.com/bluebinders/
Zakładałem Lesjofors na tył ,wysokość się nie zmieniła.
To co masz pęknięte że chcesz wymienić ??