No tez bym wpadl na jaka kielbache i ploty![]()
No tez bym wpadl na jaka kielbache i ploty![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Witam,
Dawno nie przeglądałem forum i dopiero teraz widzę temat...
Miasto: Radzionków, czyli kiedyś Bytom więc się chyba łapię![]()
Włączę sobie subskrypcję tego tematu to będę na bieżąco.
Co do spotkań - ten weekend odpada, bo bella została odstawiona na poważne leczenie, a w kolejny weekend jadę do Czorsztyna, jak co roku. Ale jak coś będzie pomiędzy tymi terminami lub po 30.09 to się piszę
Pzdr.
P.S.: Wydaje mi się że kopiec w Piekarach jest dobrym miejscem. Ostatnio prawnie nie bywam, ale pamiętam jedno bardzo dobre ognicho, a i grilla się tam kiedyś robiło![]()
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html
Hej Venomek a nie chodziłeś do elektronika w bytomiu i nie jezdziłeś bordowym Punto 2 na glebie i z taką samą tablicą????
Witam, również Bytom, dokładnie osiedle Gen. Jerzego Ziętka ( Na wzgórzu )aktualnie do końca tygodnia, później Alzacja we Francji i Polska w połowie grudnia
Venomka kojarzę z bordowego Punciaka na fioletowych felgach?z tego co wiem kolega z 'Domków' a więc nasze Belle dzielą tory kolejowe PKP
pozdrawiam Kuba!
ps. nowa Bella 147FL w srebrnym kolorze zagościła na 'Nowym osiedlu' obok Kauflanda w Radzionkowie z tego co widziałem jeszcze na niemieckich blachach także ciężko powiedzieć czy w celach zarobkowych czy sentymentalnych, ale pozdrawiam!
Tak, chodziłem do Elektronika, ale to było wieki temu ;P
Tak, miałem Punto 2 z blachą S1-VENOM...
@Kuba 147: blue felgi były tylko przez 2 sezony.. w założeniach miało być fajnie, a wyszło tak sobie, ale każdy kojarzył moje Punto, a taki własnie był cel tego "zabiegu"Niestety Punto z uwagi na zakup Belli musiało opuścić mój garaż (bodaj w 2009 roku), ale nie żałuję.
Fajnie że jest dużo Alfaholików w okolicy... jak tylko uzdrowię moją czarnulę to pomyślimy nad zorganizowaniem jakiegoś większego spota
Pzdr.
Alfa Romeo 147 FL 1.9 16V JTD-M Q2 (188KM/405Nm)
---------------------------------------------------
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...d_m_150km.html
Witam ludzi z Bytomia![]()
ja z Kleinfeld'u nie daleko lodowiska ale obecnie z za granicy klikam![]()
Ostatnio edytowane przez Wuerbe ; 24-09-2012 o 16:18
No to gościu chodziłeś chyba do klasy z moimi fumflami z placu Rafałem Odojem i Grzesiem alias" GZULA" . Ja rocznik 81...klasa niżej....Punciakiem się podniecałem....Nie pamiętasz mnie??? NAZAR - KOKSheheheh obecnie prima balerina
- - - Updated - - -
SIemka...Panowie ma być ocieplenie teraz to może czas na jakiegoś spota???grila????
ja bym się z chęcią wybrał ale no niestety dzieli mnie od was ponad 1000 kmale pewnie będzie kiedyś okazja
![]()
A ja tak na forum" bytomskim " sie pochwale - własnie się dowiedziałem ,że zostane ojcem Alfoholika lub Alfoholiczkiheheh . Obiecuje ,że wpajane będzie od dziecka
![]()