Za nowa do przedliftow, nie wchodzi na inny vin niz plik licencyjny. Ostatnie jakue wchodza niezaleznie od vin to werdje 1051/1052 (w zaleznosci czy 6.5" czy 8.8")z polowy 2020r
Za nowa do przedliftow, nie wchodzi na inny vin niz plik licencyjny. Ostatnie jakue wchodza niezaleznie od vin to werdje 1051/1052 (w zaleznosci czy 6.5" czy 8.8")z polowy 2020r
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Mieliście może coś takiego, że po wgraniu nowych map i próbie wyszukania głosowego, przestało znajdować/rozumieć adresy?
Przykładowo, mogę z palca wklepać adres i wszystko działa bez problemu, ale wyszukując głosowo (Nawiguj do XXX), nawigacja nie rozumie, co do niej mówię, nie wyszukuje żadnego miasta.
Wszystko działało w porządku przed aktualizacją mapy.
Wersja ściągniętej mapy to 23.0.0
Możliwe że coś schrzanili przy okazji odchudzania, wcześniej był podział na dwa regiony, kazdy miał po 13GB teraz jest niby całość co ma 13GB, nie zdziwiłbym się. U mnie leży pobrane i czeka na wrzucenie, ale czekam aż przeleży swoje i nikt sie nie będzie skarżył![]()
No nie wiem, ściągnąłem przedwczoraj v.23 i jest 2x ponad 10G, dwa regiony jak przy v.21.
Jeszcze nie wgrałem, zresztą głosowego nie używam - nie na moje nerwy.
O, ciekawe jest to co piszesz. Jak ja pobierałem, nie miałem do wyboru regionow, tylko jedna wersja ok 13GB
czyli business as usual w przypadku aktu map, coś zawsze zchrzanią...
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
O ile mnie pamięć nie myli, również miałem jeden plik.
Widziałem, że jest nowa wersja z listopada, pewnie w weekend ściągnę i się pobawię.
Tak, v23 to listopadowa.
Nie mogłem wytrzymać i ściągnąłem listopadową już teraz
I faktycznie, są 2 regiony.