podejrzewam ze wiecej niz 2k za nia nikt nie da.. a autko wydaje sie byc warte swojej ceny ..
powodzenia w sprzedazy!
podejrzewam ze wiecej niz 2k za nia nikt nie da.. a autko wydaje sie byc warte swojej ceny ..
powodzenia w sprzedazy!
No calkiem niezle tez tak mysleale jechalem naprawde spokojnie. W sumie to wyjechalem o 6 rano z Dublina w Poniedzialek i na Wtorek/Srode na 2:00 w nocy bylem w Olsztynie w sumie 2300 km. Spalem 2 razy po 3 godziny, raz na promie i raz w Danii niedaleko za Calais. Z ta jazda szybko to jest tak ze albo zapierd.... albo na luzie, bo w Niemczech nie ma mocnych, tam lataja po 220-250, a dlugo sie tak nie da jechac.
Zadna z autostrad nie byla zamknieta. Na A2 w niemczech jest remont!!!! tak mniej wiecej w polowie. W druga strone byl 11 km korek ( jakies 6-10 godzin stania ). W strone Polski korka nie bylo ale to nic nie znaczy, remont jest. E/A40 to jest zaraz za Venlo i calkiem niezle sie tam jechalo. Spalic moze ci wiecej bo co chwile bedziesz wyprzedal ciezarowki i wracal na prawo bo nie dasz rady jechac po 200 caly czas.
Troche nie rozumiem twojego rozumowania.
Za wsze uwazam ze kazde uto ma swojego kupca
Poza tym obnizajac ceny po to zeby sie tylko pozbyc mija sie z celem, po poerwsze psujemy w ten sposob rynek a jednoczesnie robimy pod gorke innym starajacym si sprzedac autka.
To ze chce sprzedac to nie znaczy ze oddam za poldarmo![]()
Ja wiem ze oddaja za po cenie, ale z mojego doswiadczenia wynika ze 99% z tych aut ma wady ukryte i jak pojedziesz z kim kto sie zna i podlaczy kompa nagle wymiekaja albo nawet kompa nie dadza podczepic. do tego przewaznie troche kasy jest do wpakowania w TANIE autka
- - - Updated - - -
FifthGear - jak mozliwoc i finanse to ogarnij sobie pierscienie i headset w PL - troche taniej bedzie niz tutaj![]()
Nie ma opcji i pytalem sie o ceny, wcale nie jest taniej. Musze miec kase na powrot jeszcze a zona ( juz zona ) nie chce sie zgodzic na zadne wydatki. Gotowa nawet jest zostawic go w PolsceZrobie to u twojego mechanika jak bede mial fundusze. Teraz ogarniam hamulce bo dyski na wykonczeniu, kupilem juz zaciski od 3.0 kupie tez wszystkie gumy na zawias. A silnik zostawie na deser bo koszt jest bardzo duzy.
Spoko - tak tylko propozycje zapodalem. Dokladne koszty czesci bede znal w przyszlym tygodniu jako ze upalilem pierscienie w swojej i popekaly tloki (efekt nieodpowiedniego - taniego - paliwa)
No ale nic, wczoraj zakupilem kompletny silniczek z malym przebiegiem ale z zatartymi panewami takze tloki saczesci tez juz sa tylko nie wiem jeszcze za ile.
Zaraz jade skladac motorek do kupy i dzisiaj wieczorem moze juz bedzie odpalony
Spoko spoko tak tylko mowilem, jestem podnenerowany bo na polskich drogach moj zawias tez wyzionol ducha. Ale spoko, powoli i wszystko naprawie.
To po co lejesz paliwo od Ruskich hehehwiesz ze oni spuszczaja z rozbitkow na zlomie
Jak sie zmiesza z dieselkiem to luz wg nich, a nasze fury to nie lady niestety nie pojedzie na rzepakowym
![]()