Samochód jest już potwierdzony, aktualnie na 27 tydzień roku (tydzień produkcji).
Dokładnej informacji o dacie wznowienia produkcji jeszcze nie ma.
w Polsce to on był ponad tydzień temu ale są jakieś dodatkowe procedury po przyjeździe do kraju, kwarantanny itd..
widziałem ostatnio na żywo, z bliska, oczywiście lift nie wywraca do góry nogami Gulii/Stelvio, ale wygląda na prawdę dobrze :-)
"Lift" nie wywraca do góry nogami Gulii/Stelvio ale poprawione wnętrze robi robotę względem niezdecydowanych klientów. Pomijając właściwości techniczne, które nie uległy istotnej zmianie, to dopiero jak wsiadłem do wersji 2020 uznałem, że warto wyłożyć kasę na ten pojazd. Po prostu dopiero teraz zmodyfikowane wnętrze i inforozrywka są adekwatne do ceny i zamierzonego poziomu tego auta.
A jak tam teraz wsparcie rabatowe wygląda, ktoś się orientował czy aktualna sytuacja sprzyja kupującemu?
[MENTION=23389]method[/MENTION] czy z uwagi na opóźnienie w realizacji umowy, diler jakoś szczególnie się zachował dodając jakiś rabat czy coś od siebie?
nie bo ostatecznie wyszlo niewiele dluzej niz mialo byc normalnie czyli 3 miesiace od zamowienia, po prostu gdyby nie wstrzymanie dostaw to bylby szybciej niz maksymalny zakladany termin
co do rabatow to nie bralem tego pod uwage nawet, sila wyzsza, poza tym nastawialem sie ze jeszcze poczekam znacznie dluzej
To jest nowy konfigurator na stronie? Pojawiła się Veloce RWD, ale coś mi się nie ładuje model auta jak wejdę. Wam chodzi?
Pojawił się na początku kwietnia, był jakiś post zaznaczający ten moment w historii.
Natomiast zapomnieli o wersji Sprint :O
Mi konfigurator działa.