Umyłem samochód a po powrocie okazało się, że prawy ksenon nie świeci - źle założony był dekiel od świateł drogowych więc wydaje mi się, że przetwornica będzie naprawiana.![]()
Umyłem samochód a po powrocie okazało się, że prawy ksenon nie świeci - źle założony był dekiel od świateł drogowych więc wydaje mi się, że przetwornica będzie naprawiana.![]()
Opona do wulkanizacji poszła...w święta...puściła powietrze na wyjeździe z garażu...winowajca śruba zakręcona w bieżnik. Przy nacisku na rant...puff i flak.
Opona naprawiona...co zepsułem?
I tak licha osłona silnika straciła nieco plastiku..przy "spadku"koła
Wysłane z Nokii 3310
Była AR 147 TS 1.6 105CV -2002r
Była AR 159 SW 1.9 JTDm 150CV - 2006/7
Jest Nissan Murano II 3.5L V6 258CV
A moja szyba przednia w niedziele dostała kamieniem i powstało niewielkie pękniecie![]()
A widziszu mnie test spalin w płynie chłodniczym jest negatywny, więc szukamy dalej...w poniedziałek idzie do mojego majstra na stół i wszystko od początku jeszcze raz sprawdzane... miejmy nadzieję że przyszły tydzień będzie owocny w jakieś pozytywne info
![]()
Zrobiłam zakupy, zamknęłam klapę bagażnika i zmarła.... Zakupy głównie mięsne i inne, których gabarytowo nie dało by się wyjąć inaczej niż poprzez złożenie siedzeń... Szukam po forum jak to naprawić i niby znalazłam, ale boję się ruszać tych plastików bo z moimi umiejętnościami znów mi zostaną jakieś "niepotrzebne" śrubkiDobrze, że mam chociaż SW a nie sedana bo dostanie się tam w chwili obecnej nie stanowi problemu.
zesral sie kolektor ssacy he