Słuchajcie, a może byśmy wprowadzili jakieś atrakcje i np umówili się w Blue City, zarezerwowali tor i uderzyli na gokarty? Rezerwacje z tego co pamiętam już od 6 osób można robićTeraz jak zimno stać na dworze to zawsze coś
18:00
19:00
20:00
Słuchajcie, a może byśmy wprowadzili jakieś atrakcje i np umówili się w Blue City, zarezerwowali tor i uderzyli na gokarty? Rezerwacje z tego co pamiętam już od 6 osób można robićTeraz jak zimno stać na dworze to zawsze coś
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8
Mogę się podjąć, nie ma problemu. Wrzucę jeszcze temat na facebookową grupę bo chyba tam jest większa aktywność. Myślę, że cena to akurat będzie niestety bez zniżek bo całego toru nie rezerwujemy.. Chyba, że i tym się zainteresować i zrobić taki event. Zależy ilu chętnych. Standardowo około 50zł za 10minut jazdy, więc tanio nie jest.
Wrzucałem też w ogólę temat wyjazdu na Tor Jastrząb pod Radomiem. Cały dzień jeżdżenia z jakimś godzinnym briefingiem to 250zł. I jest jeszcze ok 40 miejsc na sobotę 18.10. Myślę, że nawet fajniejsza opcja. Wtedy wyjazd z Warszawy i tam większy spocik z treningiem jazdy
flix, na Jagiellońskiej w F1 jest po 39 złotych, dla studentów są jakieś zniżki.
Na gokartach jeżdżo studenty jeb***e![]()
W Mario Karta zagrali![]()
"A zatem posiadanie tego samochodu jest jak życie z przepiękną, lecz przy tym zdrowo kopniętą dziewczyną. Bardzo dobrze wiecie, dlaczego się zaangażowaliście. I w tym samym stopniu jesteście świadomi, że wasz związek po prostu nie ma żadnych szans."
J.Clarkson
Warszawscy Alfaholicy - Facebook Group
Brera Team Poland - Facebook Group
Hahahahhaw sumie ze zniżki to jeszcze nie korzystałem..
... qrde, stęskniłam się za Wami
będzie miał ktosik kompa i kabelek dziś?...coś chyba znowu wody zamiast diesela zatankowałam....![]()
Miłośnicy cabrio Mazowieckie by CABRIO POLAND
Legionowo Cabrio Style
Alfa Romeo Gtv/Spider Team_916
Alfaholicy.org
Alfaholicy Mazowsze
Podkarpaccy Alfaholicy
ja wożę od 2 dnibo mi coś Mirka marudzi ;P
"Pamiętajmy, Alfę Romeo kupujemy sercem, i podobnie jak w przypadku kobiet, tak samo jest z alfami, serce faceta wybiera tą przy której mu szybciej zabije, a nie koniecznie tą która się innym podoba."
Historia mojej Małej ---> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...a_mirella.html
Było: -Renault Laguna 1.6
-AR 147 1.6 eco
-Nissan Almera 1.4
-Toyota Avensis T270 1.8