Pozycyjne kupowałem nie od x-car tylko jakies tanie za 5 zł na Allegro.
Pozycyjne kupowałem nie od x-car tylko jakies tanie za 5 zł na Allegro.
W takim razie, moglbys podac link do aukcji?
http://allegro.pl/5w-5-led-can-bus-p...798993454.html Ja kupiłem te, świecą bez problemów ponad miesiąc już.
Dzieki
@Stopek a pokażesz foto jak to świeci? ja też zamonotowalem LED ale świeci trochę na niebiesko...
witam, podepne się pod temat, podłączyłem alfę do kompa i mam błąd "przycisk lampki sufitowej" ale wszystko działa, guziki , szyberdach i wszystkie kontrolki, czy ktoś miał cos podobnego? Dodatkowo mam jeszcze błąd " antena GPS", z czego sprawdzałem navi pokazuje poprawne współrzędne. Miał ktoś podobny problem?
Koledzy a zna którys wymiar żarówki oswietlenia wnetrzapodobno jest kilka rozmiarów 38, 42
GDYBY BÓG NIE WYMYŚLIŁ ALFY ROMEO CHODZIŁBYM PIESZO !!!
Pytania do kolegów którzy montowali już LEDy:
1. Też Wam się żarzy żarówka w podsufutce z przodu: 1x LED C5W 6 SMD CAN BUS 42mm" ?
2. Daszki przeciwsłoneczne, mieliście tam takie żarówki - 2x LED Boczna W5W 3 SMD CAN BUS? Bo ja podświetlenie/lusterko mam tylko w daszku pasażera i po rozebraniu jest tam tylko mała żaróweczka (jak np do choinki, nie wiem jak ja nazwać nawet)
Kolego u mnie wszystko oki z ta 42 nic się nie zarzy..tylko chyba mam 9 diod.
Żarzace miałem te boczne w podsuficce w kształcie litery T.ale szybka wymiana na w5w 5smd które sie zakłada do postojowych i jest oki![]()