Strona 16 z 19 PierwszyPierwszy ... 678910111213141516171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 185

Temat: Czary mary, czyli ukryte zdolności naszych Alf

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AlfaRomeo Brera 2.4 / Stelvio MY20

Domyślnie

Cytat Napisał czosnek1802 Zobacz post
    TO ja napisze ze moja alfa ma swiatla przeciwmgielne przednie ktore wylaczaja sie jak wlaczam dlugie. (Oczywiscie banalne) ale nie moglem sie powstrzymac zeby ktos sobie napisal idiotyczny post ze jest to w instrukcji obslugi :>>
    Idiotyczny powiadasz?
    Oczywiście że jest to w instrukcji. Na stronie 45.

Napiszcie może jeszcze, że jak się pociągnie za klamkę, to się drzwi otwierają
    Ps. To nie jedyny samochód, który wyłącza przeciwmgielne przednie jak włączasz światła drogowe. Tak jest zwykle w samochodach, które mają przeciwmgielne zintegrowane w tym samym kloszu co drogowe.

Panie moderatorze. Czas zamknąć temat, bo nagle dowiemy się, że mamy jeszcze jakieś 'ukryte' funkcje (tylko ukryte dla kogo? Dla tych, co nie potrafią czytać instrukcji?)

Użytkownik Romeo Avatar czosnek1802
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.9TD Alfa Romeo 147 1.9jtdm 16v

Domyślnie

Ps. To nie jedyny samochód, który wyłącza przeciwmgielne przednie jak włączasz światła drogowe. Tak jest zwykle w samochodach, które mają przeciwmgielne zintegrowane w tym samym kloszu co drogowe
    w tym momencie walnalem barana w sciane. Co ni ktorzy nie rozróżniaja sarkazmów... Nie ma to jak wtracac sie co powinno sie pisac w Nie swoim temacie, no ale cóz...

Użytkownik Rowerzysta Avatar mojamama
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    AR 147 1,9JTD 115KM 8V

Domyślnie

Cytat Napisał mateuszszar Zobacz post
    Idiotyczny powiadasz?
    Oczywiście że jest to w instrukcji. Na stronie 45.

Napiszcie może jeszcze, że jak się pociągnie za klamkę, to się drzwi otwierają
    Ps. To nie jedyny samochód, który wyłącza przeciwmgielne przednie jak włączasz światła drogowe. Tak jest zwykle w samochodach, które mają przeciwmgielne zintegrowane w tym samym kloszu co drogowe.

Panie moderatorze. Czas zamknąć temat, bo nagle dowiemy się, że mamy jeszcze jakieś 'ukryte' funkcje (tylko ukryte dla kogo? Dla tych, co nie potrafią czytać instrukcji?)
    Można włączyc jednoczesnie przeciwmgłowe i drogowe ciągnąc manetke od swiateł do siebie, ale to tylko chwilowo na czas trzymania manetki.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AlfaRomeo Brera 2.4 / Stelvio MY20

Domyślnie

Można również jechać z otwartymi drzwiami... Równie sensowne.

Użytkownik Fachowiec Avatar sleyer3
    Mieszka w
    Częstochowa
    Auto
    alfa romeo 147 1.9jtdm 150KM 2006r.

Domyślnie

Ja mam takie koło którym jak się zakręci to alfa zmienia kierunek jazdy

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar michal.115
    Mieszka w
    Wadowice
    Auto
    Była Alfa Romeo 147 FL 1.6 TS 120KM 2008r teraz GT 3.2 :)

Domyślnie

Ja zacząłem i ja skończę, bo pomału temat służy do nabijania postów. Zakładając temat nie sądziłem że aż tyle postów zostanie napisanych (myślałem, że góra dwie strony, i temat leci w niepamięć). Teraz oczywiście czytam, że nie chciało mi się przeczytać instrukcji. Może to i prawda (papierowa w języku niemieckim, a za ebooka dziękuję). Pomyślałem także, że skoro ja nie przeczytałem, to pewnie i wiele osób też nie, więc z tego tematu mogliby się dowiedzieć co i jak i ewentualnie przeczytać w końcu instrukcję. I tyle. Nie miałem pojęcia, że temat zejdzie do poziomu "jak przyciemnić zegary", bo nie o to mi chodziło zakładając ten temat (co zresztą było widać, bo nie pisałem w ogóle postów). Tak więc jeśli kogoś to denerwuje, przepraszam bardzo. Mam nadzieję, że to będzie ostatni post, temat do zamknięcia.

Użytkownik Romeo Avatar mattom
    Mieszka w
    dolnoslaskie DZL-> PO
    Auto
    Fiat CROMA 1.9 150ps

Domyślnie

Cytat Napisał czosnek1802 Zobacz post
    w tym momencie walnalem barana w sciane. Co ni ktorzy nie rozróżniaja sarkazmów... Nie ma to jak wtracac sie co powinno sie pisac w Nie swoim temacie, no ale cóz.
    a to twój temat ?
    od 10 stron nabijasz bezsensowne posty z opisem rzeczy, które każdy znajdzie w 10 minut siedząc i bawiąc się tym autem.
    do tego jak ktoś zwraca Ci słuszna uwage zebys przeczytał instrukcje wtracasz kretynskie docinki swiadczace o tym jakim totalnym ignorantem jestes. czasem mam wrazenie ze powinno sie tu banowac ludzi za głupote, bo niedługo zaczną sie pytania jak odpalić samochód albo którą stroną włozyc kluczyk do stacyjki.
    swoja droga - pokaz te swoje swiatla dzienne o których tak sie gdzies tu rozwodziłes
    147 powodów do zadowolenia

Użytkownik Rowerzysta Avatar Borbon
    Mieszka w
    Wadowice
    Auto
    Alfa Romeo 147 1,9 JTDm 16v 150KM 2006

Domyślnie

Cytat Napisał michal.115 Zobacz post
    Ja zacząłem i ja skończę, bo pomału temat służy do nabijania postów. Zakładając temat nie sądziłem że aż tyle postów zostanie napisanych (myślałem, że góra dwie strony, i temat leci w niepamięć). Teraz oczywiście czytam, że nie chciało mi się przeczytać instrukcji. Może to i prawda (papierowa w języku niemieckim, a za ebooka dziękuję). Pomyślałem także, że skoro ja nie przeczytałem, to pewnie i wiele osób też nie, więc z tego tematu mogliby się dowiedzieć co i jak i ewentualnie przeczytać w końcu instrukcję. I tyle. Nie miałem pojęcia, że temat zejdzie do poziomu "jak przyciemnić zegary", bo nie o to mi chodziło zakładając ten temat (co zresztą było widać, bo nie pisałem w ogóle postów). Tak więc jeśli kogoś to denerwuje, przepraszam bardzo. Mam nadzieję, że to będzie ostatni post, temat do zamknięcia.
    Krótko i na temat... Dzięki za założenie tematu, mnie się przydał Kilku życzy się tu dowiedziałem i o to chodziło. Forum jest po to, żeby dzielić się wiedzą.

Użytkownik Romeo Avatar czosnek1802
    Mieszka w
    Zgorzelec
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.9TD Alfa Romeo 147 1.9jtdm 16v

Domyślnie

dam se spokoj i ustapie glupszemu xD Post do usuniecia
    p.s temat dla mnie również ciekawy i sie przydał.
    Ostatnio edytowane przez czosnek1802 ; 17-11-2014 o 12:36

Użytkownik Znawca Avatar Włodek
    Mieszka w
    Dębica
    Auto
    ALFA 147 1,9 JTDM 8v 120 km progression / Grigio-Stromboli

Domyślnie

To was zaskoczę !!

U mnie jet tak , że jak jadę to od razu deszcz pada .
    Wstawiam do garażu i słoneczko świeci.

Takie durnoty piszecie.
    NO I SIĘ ZACZNIE
    Amantes amentes
    Zakochani są jak szaleńcy.