dobra, tylko jak mamy to sprzedawać to odbiór tylko osobisty hehhehe![]()
dobra, tylko jak mamy to sprzedawać to odbiór tylko osobisty hehhehe![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
jeżeli mowa o szkle wszelkiego rodzaju to firmę BOROLASER z linku tutka baaaardzo polecam
wielokrotnie korzystałem i zawsze jest super ( a skrzynki z kieliszkami czy kufalmi to już w ogóle wypas jest - kto widział choćby prezent dla Pawła156 na ślub ten wie )
a co do wysyłki bobryt - jest taki wynalazek na poczcie "wysyłka na warunkach szczególnych - opcja ostrożnie szkło " - koszt 17zł ( ekonomiczna do 1kg ) - tak teraz właśnie kubki wysyłam ( jak uszkodzą to odszkodowanie będzie i tyle )
wiem że koszt tej wysyłki nie jest mały ale na 30 kubków tylko 1 osoba chciała zwykłą paczkę za 9,50 ( tyle że kubki tanie są bo 9zł tylko )
litrowy kufel z bajerami.. hmm.. przy takiej pogodzie (zresztą przy każdej innej też..) nie będzie zbierał kurzu![]()
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Naklejke na tylną szybe w stylu "Uwaga dziecko w samochodzie"
ale z napisem "Uwaga Alfaholik za kierownicą"![]()
przyłączam się jestem w Danii mają Tu zajebiaszczą koszulkę typową piłkarską polo znanej firmy gdzie Alfa jest sponsorem gdybym tylko taką gdzieś dostał biorę od razu oraz bluzy na zamek zapinane pod szuję...
Istnieje jeszcze możliwość zakupu klubowych ramek pod tablice? Jeśli nie to może warto byłoby pomyśleć o stałej dostępności tego gadżetu - co chwile grono alfaholików się powiększa![]()
smycze, etiu na dokumenty, t-shirt z ładnym logiem i napisem, musowo czerwony, i konczy sie lato to moze jakiej kurteczki na jesien , cos cienkiego, tez na plecach ładne logo i duzy napis, czarna , biała bądz czerwona, wg mnie pomysł jak najbardziej fajny...